gotta be you info

okei, helt ærlig så har jeg null inspo til min historie, jeg har en del til som er skrevet to settniger på. jeg er ikke fornøyd med den heller, så jeg er ikke sikker på om jeg vil poste mer av den. men jeg takker for tilbake meldinger som jeg har fått hit til!! kanskje jeg plutselig får lyst til å skrive..? hvem vet.. 

 

// xx meg  

Tumblr_m6zy52uala1rzw97jo1_500_large

Dato: 12.07.2012   Kl: 20:21   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 1

gotta be you info

okei,så om den forrige delen. den er skrevet fort fordi jeg har sykt liten fantasi om hvordan det skal utvikle seh, men mange/flere på hvordan det skal gå med dem. jeg er ikke den personen som er så glad i klisje historier som at en skal være utro eller masse krangling osv. jeg vil at de skal ha et søtt og romantisk forhold, men ikke for kjedelig. som vil si at neste del som kommer er ca 6 måneder etter at de møttes. jeg tror jeg skal skrive litt tilbake i tid etterhvert om hvordan dems første kyss var osv, men mer om det kommer. 

neste del vil bli skrevet i nå tid den også, men spolt frem i tid. som vi si at jeg bare har hoppet over et par måneder for å greie å oppdatere dere litt oftere. 

 

 

hjelper det om jeg forklarer litt i forveien om hva som skal skje om jeg fikser på tidsperspektivet osv?  xx 

 

Aqtiqhcceaaa_hf_large

Dato: 23.06.2012   Kl: 20:26   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 0

gotta be you

Del 16

 

 

Harry` pov

 

jeg tenkte jeg skulle spørre Gemma om hun hadde nevnt samtalen vår til Andrea. Hun kom gående, bare uttrykket i øynene hennes sa at hun hadde nevt det. «takk for at du sa noe.» «unnskyld, det var ikke meningen,men det er bedre om hun..» jeg stoppet hun med en klem. «unnskyld» var alt hun sa etter dette. Alt etter den kvelden gikk bra.

 

Jeg ba hun ut etter kanskje 3 uker. På de tre ukene hadde vi blitt kjempe godt kjent, jeg viste nesten alt om hun. Bardom, ungdoms tiden alt som gjorde hun usikker og hvorfor hun ikke ville gå ut med meg i begynnelsen. Jeg fikk sterkere følelser for hun for hver dag som gikk. Hun gikk så bra med guttene også.

Hun fikk møte Danielle og Eleanor de ble kjempe godevenner. Liam, Louis og jeg ble neon gange litt sjalu på vennskapet, de ville ikke ha oss med noen ganger. Jeg skjønner at de treger tid med hverandre, men jeg savner hun når hun ikke er med meg. Dere skjønner kanskje at alt går bra med oss. Nå ca et halvt år senere er vi like lykkelige og glade i hverandre. Men, vi skal snart på tour og det er ikke like lett å forlate en du elsker. Spesielt ikke når du ikke har sagt akkurat de ordene.

Jeg elsker deg. Jeg elsker hun av hele mitt hjerte, men jeg vil bare si det en gange det virkelig er spesielt. Men det MÅ være fær vi drar som er om 3 uker. Hjelp meg. 

 

Tumblr_m5flmowbhs1r9ahgko1_500_large

Dato: 23.06.2012   Kl: 20:22   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 1

hello

så jeg tenkte at for at neste del av gotta be you kommer så vil jeg at alle som er innom skal fortelle noen om bloggen og så kommentere det. om jeg får over 10 kommentarer.  kommer det en ny del idag. jeg vil bare vite hvor mange som leser og se om det hjelpe, det er alltid koselig med tilbakemeldinger osv. så kjør på. 

har du egen blogg link til den så kanskje jeg tar en titt innom:) xx

 

Tumblr_lxk1duw0bv1qjdvgeo1_500_large

Dato: 23.06.2012   Kl: 20:04   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 0

gotta be you

Del 15

 

 

harry` pov

 

 

jeg kunne ikke gå ut dit nå. Det virket som om alle viste at jeg hadde en ting for Andrea. Jeg hadde sett bilder av hun sammen med Gemma for flere år siden, men jeg kunne ikke huske at hun var så pen og snill. «kommer du Harry»? Ropte Niall. «kommer nå, skal bare.. ehm, hente mobilen min.» jeg løp opp på rommet og tenkte på noe jeg kunne brue som unnskldning, jeg ville virkelig ikke komme ned helt alene mens alle å på meg. ¨bank bank¨ «kom inn» det var Andrea som sto i døren min. «hei» «hei, går det bra med deg?» «ehm, med meg? Ja, hvorfor skulle det ikke?» jeg snublet meg gjennom en så enkel og kort settnign, hun må tro jeg er helt idiot tenkte jeg.

 

Andrea`s pov

Han var så søt når han ikek greide å si en settning ordentlig forann meg. Gemma hadde sagt eller små hintet til en crush, men jeg var ikke helt sikker. Han er jo utrlig sjarmerende og snill ikke minst kjekk. Jeg er bare redd for å binde meg til noen. «skal vi gå ned?» jeg avbrøt meg selv og hans tanker så det ut som. «ja, kanskje vi skal det.» jeg lurte så på om han virelig likte meg, eller om det bare var noe hun trodde. Jeg har blitt såret så mange ganger før. Jeg ville ikke miste noen igjen. Det blir for mye, alt hjemme som har skjedd. Kanskje jeg bare skal ta en sjangse? Eller skal jeg ha veggen oppe slik at ingen kommer innpå meg? «du er søt når du stammer» sa jeg og smilte.

 

Gemma`s pov

 

Jeg skulle kanskje ikke ha sagt noe om at Harry sin lille crush, men de er jo så søte sammen, bare etter noen timer føler jeg at de kan gjøre hverandre lykkelige og glade. Vi hørte stemmer oppen ifra, en ikke hva som ble sagt. De snakket ihvertfall litt noe som tyder på noe bra? Ikke sant? Jeg vil vite hva som skjer, hva de snakker om. Kanskje hun har sagt noe om at Harry har en crush på hun. Obs, da blir nok ikke Harry glad.. «Gemma, kan du komme hit litt?» det var Harry som ropte på meg.  

 // her er en del til, kanskje det kommer en til siden denner er urolig dårlig og kort. jeg har mange ideer, men det er ikke før de er sammen. så neste vil nok blr den siste som er i den tiden så vil jeg hoppe en del fram i tid. beklager det, men føler den kan bli litt bedre da. xx 

 

og vil dere ha mer? 

Dato: 23.06.2012   Kl: 14:00   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 2

gotta be you info

okey, så jeg har hatt mye skole de 3 siste ukene så derfor lite blogging. 

er det noen som vil ha mer av gotta be you? historien min?  jeg har skrevet litt mer på den men det kommer seg. får litt ideer her og der, men skal bli flinkere :D 

klem klem xx 

 
Dato: 14.06.2012   Kl: 00:05   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 3

gotta be you

Husk om du vil være med i historien kommenter, så kanskje det blir deg ! 

 

Del 14

 

Harry` pov

 

Caroline hadde akkurat dratt, jeg hadde sagt at jeg ikke vil være mer enn venner, hun greide ikke bestemme seg for hva hun ville. I begynnelsen var jeg så betatt at jeg ikke tenkte på annet enn hun og når hun ikke var min var det å få hun tilbake det eneste jeg tenkte på. Dette hadde ikkke guttene syntes noe om. Spesielt ikke Zayn og Louis. Hun virket så sikker på at jeg skulle ta hun tilbake der og da, men nei jeg hadde kommet meg over det. Det var noen fine måneder, men det at hun skulle få bestemme over meg enda mer det ville jeg ikke. Dessuten ville jeg ikke hatt sjangsen til å bli bedre kjent med Andrea om Caroline og jeg skulle prøve en gang til. Nei, Harry. Skjerp deg, du skal være singel og ha det morro. Vi skal snart bort og jeg skal nyte dagene med guttene, Andrea og Gemma.

 

Da jeg kom inn i rommet stirret alle på meg. De kunne se at jeg hadde grått, men ingen sa noe. Andrea så helt forfjamset ut. Hadde de sagt noe til hun? Hva hadde sagt? Eller hadde sagt at jeg skulle forklare det? For mange tanker på en gang. Gemma var den første til å si noe. «så, hva skjedde?» jeg så på hun. De andre ventet spent på et svar. Jeg så på Louis, med et vet-hun-det-blikk. Han nikket. «ehm, jo,ja. Hun ville at vi skulle prøve igjen. Men,men jeg vil ikke. Jeg ser nå hvor mye hun bestemte over meg. Det var ikke et forhold jeg vil ha.» når jeg var ferdig så Zayn ganske så blid ut, kanskje fordi han var mest mot det. Han hadde vært i samme klemme før så han viste best at jeg burde ha holdt meg unna henne, men slik gikk det ikke.

Andrea satt snakket litt med Liam. Det var ikke så stille lenger, jeg hadde satt meg ned ved Gemma og Louis som begge snakket om the fray. Jeg kikket bort på Andrea en gang til, hun lingnet på Frankie i profil. Den jenta var nydelig. Jeg hadde ikke lagt merke til det før nå. Hun lignet virkelig. Niall og Zayn var borte. «hvor ble av Niall og Zayn» Zayn skulle ringe Perrie mens Niall er på kjøkkenet. Jeg gikk inn etter han og der sto han.

 

Niall`s pov

« går det bra?» jeg sprte Harry kun fordi siden Andrea kom hadde han virket så rar.

«ehm, hææ?» han hadde ikke fått med seg hva jeg spurte om. En gang til da. «går det bra?» «oja, ja. Det gjør vel det? Hvorfor lurer du»? «Nei du virker så distrahert, du er liksom ikke deg selv. Ingen flørting? Nada»? Han så på meg med store øyne. « det er ikke bare meg som har lagt merke til det, Gemma var den som nevte det først» jeg så på han mens jeg snakket. Det har aldri hindret han i å flørte med jenter når verken Gemma eller Ann har vært med oss. «hva mener du? Jeg har bare mye å tenke på» haha, er ikke dum, men la går for denne gangen da. Jeg gikk ut i stuen og satte med ned mellom Louis og Liam. Jeg ventet på at Harry skulle komme, men han kom ikke. Hvor ble det av han? 

 

Tumblr_lx2v5uxlhq1r11npso1_500_large

// to deler på en dag, føler meg snil og flink! xx


Dato: 07.06.2012   Kl: 16:43   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 2

gotta be you

Del 13

 

Liam`s pov

 

Jeg var på vei ut døren da Danielle ringte meg.

 

Samtalen:

 

-hei babe

-hei, hvor er du?

-jeg er på vei ut døren. Hvordan det dani?

-ehm, jeg må avlyse.. unnskyld liam. Det har kommet opp noe.

-ja, okei. Kan du komme over når du er ferdig da?

-mm, det kan bli sent, men jeg tekster deg. Ok?

-mm, ja. Okei. Elsker deg.

-unnskyld. Elsker deg også.

 

Slutt på samtalen

 

Jeg viste at det var jobben, men det var fortsatt kjipt at hun ikke kunne komme.

Siden det kunne ta tid så gik jeg bort til Louis og Harry sin leilighet der var det flere enn forventet. Alle stirret på meg som om jeg skulle ha vært en annen. Det banket på døren. Louis gikk for å åpne den.

 

 

Andera`s pov

 

Jeg gikk bort til døren til Harry og Louis, jeg følte ikke helt for å gå rett inn så jeg banket stille på døren. Louis åpnet den. «vet noen hvor Harry er?» spurte jeg skeptisk på om noen ville svare meg. Ingen svarte. Jeg prøvde en gang til. «hvem var hun dama som kom på døren min?» alle viste det, jeg så det på dem, men ingen var villige til å svare meg. «Caroline heter hun.» sa Zayn stille. « jeg fikk med meg det, men hva gjør hun her?» ehm, begynte Louis. Gemma tok fort over. «Caroline er en Harry datet for en liten stund tilbake, hun fik mye hat av fansen når de begynte å skjønne at det var noe mellom dem.» «hvorfor så mye hat?» spurte jeg med et skeptisk blikk. Denne gangen var det Liam som snakket «hun er en del år eldre enn han. Mange mente det var feil at hun var eldre og sendt hun masse hat. Det var hun som gjorde det slutt, han var knust om du kan si det slik.» han så ned i gulvet. Alle rette blikket bort mot døren. Harry kom gående inn. Han hadde grått. Det kunne man se.  

Tumblr_m39un0vvzh1rrvpk7o2_500_large

//mer? husk at DU kan få en rolle i min historie!!! 

Dato: 07.06.2012   Kl: 15:45   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 2

skrive sperre...

okey, så overskriften sier vel seg selv? jeg sliter med ideer. så vil DU hjelpe meg?

 

okey, så det skal virke litt kulere skal den som har en idee om hva som kan skje få en ¨rolle¨ i historen. den skal være mye med. ehm, min tanke bak hele historien er egentlig at det ikke skal være så åpenlyst og skje så fort. det skal ta tid. den het don`t you know who i am? så det sier seg selv litt at hun skal vite noe om dem. noe som kan skape problemer! 

du kan være annonym om du skriver hva du vil bli kalt/ hete i historien og en beskrivelse som du vil skal være deg :D  

noen som vil hjelpe meg? 

tusen takk til alle som leser den ! xx 

 


// like armebånd. søtt ! 
Dato: 06.06.2012   Kl: 20:14   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 0

gotta be you

del 12 

 

Harry´ pov

 

« Caroline hva gjør du her?» jeg sto helt stille. Jeg hadde dratt meg selv ut av klemmen. Caroline sto bare der. «hallo, går det bra caroline?» jeg spurte hun flere ganger. Hun sto der bare sjokket. Hva skulle jeg si til Andrea hun viste jo ikke hvem hun var, eller gjorde hun? Jeg gikk bort til Caroline, dro hun ut på gangen etter at jeg hadde unnskyldt meg fra Andrea.

 

Zayn`s pov

 

Jeg skulle bare hente noe hos Harry og Louis da jeg fikk meg et lite sjokk da jeg gikk ut døren. «Caroline, hva gjør du her?» jeg smilte skjvet etter på så det ikke skulle virke frekt, men det var det var det. Hun hadde dumpet han hun orket ikke mer av fansen vår. Harry svarte fort for hun. «aner ikke, men jeg skal finne ddet ut. Kan vi gå inn i din leilighet zayn? Kan vi lpne den litt?» «ja, jeg går inn til dere jeg» jeg gikk bort til døren og gikk inn. Alle stirret på meg. Alle vil da sa Gemma, Louis og Niall. «hvor er Liam?» «Han er i leligheten sin, han venter på Danielle.» Niall svarte ganske fort. «Caroline er her» sa jeg. De andre så bare på meg med et rart blikk. Blikket dems sa meg egetnlig bare ¨what¨. Gemma så nesten sur ut samme med Louis. Vi viste alle at hun hadde knust han når de slo opp. Han vil ikke gå ut med at det var hun som gjorde det slutt, så de ble ¨enige ¨om bruddet. Ingen viste egentlig hvor mye det hadde påvirket Harry. Kun oss nærme. Men nå ville hun ha han tilbake? Ikke tale om. Hun ødela han nesten en gang, ikke en til.

 

// unnskyld for kort del. og kommenter gjerne xx 

Dato: 06.06.2012   Kl: 17:56   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 2

gotta be you

Del 11

 

Andrea`s pov

 

Jeg var på vei ut for å se etter hvor det ble av Gemma, da jeg åpnet døren fikk jeg et sjokk. Det var ike Gemma som sto der, men Harry. Ehm, hvor er gemmaa?¨ ¨hun er inne hos Louis, jeg må snakke med deg om noe.¨ Han så litt redd ut, men også ganske nervøs. ¨bare kom inn du, vil du ha en kopp te?¨ Jeg prøvde å få han til å slappe av, men der virket ikke som det hjalp så mye som jeg hadde håpet. ¨ehm, ja takk.¨ han virket så nervøs, jeg gikk inn på kjøkkenet. ¨ ville du ha sukker i teen din?¨ spurte jeg mens jeg stakk hodet ut av inngengen til kjøkkenet. ¨ja, takk, en skje.¨ jeg hentet to te poser, to kopper så gikk jeg ut i stuen og satte meg ned.

 

Harry` pov

 

«så det jeg ville snakke med deg om var»

Jeg stoppet. Hvordan skulle jeg forklare alt dette? Jeg begynte å bable.

«i går da vi gikk ut av bilen sammen. Vi holdt jo hender og det fikk de med seg, det er mange rykter ut om oss som sier at vi har vært sammen i et par måneder og andre sier at du er ute etter pengene mine. Jeg ville bare at du skulle få høre det av meg og ikke lese det på nette alene.»

når jeg var ferdig satt hun bare der helt stille, etter et minutt ca smilte hun. ¨vil du svare eller skal jeg hente Gemma?¨ ¨ nei, det går bra. Jeg tenkte at noe som dette ville skje, det går bra. Jeg kan være hva du vil. Andres mening om meg bryr jeg meg egentlig kanskje lite om.¨ hun smilte enda, men jeg kunne se at hun var trist. Jeg reiste meg og tok tak i hånden hennes og dro hun opp og inn i en klem. Wow, jeg er heldig som har blitt kjent med hun tenkte jeg stille for meg selv. Mens vi klemte hørte jeg et lite kremt. Jeg dro meg selv ut av klemmen og så en jeg ikke hadde forventet å se.

 


// det kommer snart bilder med i historien. det tar bare litt tid :)

liker du den?  og vil du at det skal komme oppdateringer oftere? xx 

Dato: 05.06.2012   Kl: 16:53   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 3

gotta be you

Del 10

 

Harry´ pov

 

¨Hei, hva er det?¨ jeg hørte at Liam ikke helt viste hvordan han skulle si det han ville si. ¨bare si det til meg, ikke vent¨ han begynte å lese opp saken som sto på nette. ¨hvem er det som sier sånt, og jeg kan ikke ha vært sammen med henne i et par måneder. Jeg har ikke kjent hun lengre enn en dag. De er helt utrolige. Jeg må snakke med Gemma, takk for at du sa ifra¨ jeg la på og gikk ut døren.

 

Jeg gikk sakte bort til inngangen til Andrea. Hva skulle jeg si? Hvordan ville hun reagere? Hun viste jo ikke så mye om meg og min bakgrunn. Jeg var redd for reaksjonen, men det var bedere om hun fikk høre det av meg enn å lese det på nette.

Jeg banket på. Andrea åpnet opp. Hun så på meg med et spørrende uttrykk og før jeg fikk sagt noe ropte hun på Gemma.

 

¨Hei, hva er det lillebror?¨ hun så på meg mens hun smilt. ¨ehm, nei kan jeg snakke med deg alene?¨ jeg så bort mot stuen som Andrea satt i. Jeg skal bare snakke med Harry litt, kommer snart sa hun og lukket døren etter seg. Vi sto i gangen, jeg viste liksom ikke hvordan jeg skulle si det. Media kunne ødelegge mye noe jeg ikke ville ettersom hun virkelig var spesiell i mine øyne. Jeg pustet ut. ¨Liam ringte meg nettopp og sa at media har tatt bilder av at vi var og spiste tidligere i dag, de skriver at jeg har date Andrea i et par måneder. De skrev at de så seriøst ut ettersom du var med. Hva skal jeg si til henne? Hun kjenner meg knapt. Dette kan skremme hun vekk..¨ jeg så på Gemma med et valpe blikk som skrek etter råd og hjelp. Hun begynte å snakke. ¨ Jeg ville snakket med hun om det, dere gikk jo hånd i hånd inn på resturanten så dere har nok laget noe av dette selv, men om dere vil si at dere dater eller ikke må du snakke med hun om, ikke meg. Bare forklar hun alt sammen og is hva du mener om det. Hun vil forstå. Hun liker deg Harry, ikke forhast deg med ting.¨ Det var så deilig å snakke med Gemma hun var alltid der for meg når jeg trengte hjelp til noe. ¨Jeg går inn en tur til Louis, så kan du snakke med hun alene.¨ ¨Takk for hjelpen.¨ jeg ga hun en kjapp klem før jeg gikk mot døren. Jeg hørte at noen var på vei mot døren. Hun åpnet. Hun så ganske sjokket ut. ¨hvor er Gemma¨sa hun.  

 

//stuen 


//sove rommet 

Dato: 03.06.2012   Kl: 18:46   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 3

gotta be you

DEL 9

 

Andrea pov

 

 

¨kyss, kyss, kyss¨ ropte de. Det var noen som ropte at om vi ikke gjorde det trodde de ikke på at vi datet. Jeg tenkte meg kjapt om slapp hånden til Harry. Snudde meg og plasserte hendene i nakken hans og kysset han mykt på leppene. Lenge. Ikke for lenge, men ikke for kort heller. Jeg smilte under hele kysset. Han hadde så myke lepper. Jeg hadde ikke kysset noe på lenge. Jeg slapp kysset sakte, mens jeg hørte mange skuffede  jenter, men også mange jenter ropte ?aww?  Harry tok hånden min mens vi gikk videre bort til bilen og satte oss inn.

 

Harry pov

 

Jeg merket med en gang at det var en ganske klein stillhet og det merket Zayn også virket det som etter som han ropte ut ? Vas Happening??  alle satte i og le, men det varte ikke lenge før det ble stille igjen. Jeg tenkte på kysset. Hun hadde liksom bare kysset meg, jeg likte det.  Det var ikke så mye snakk før vi kom inn døren til gangen.  Vi sa hade og gikk hvert til vårt.

 

 

Liam pov

 

?wow, så du det kysset eller??  Niall og jeg  hadde bestemt at vi skulle se på film sammen etter middagen og det gjorde vi. ?ja, de så ny forelsket ut?  han smilte litt mens han sa det.  ?lurer på om det er noen saker om det på nette. Det er det vel, jeg skal bare hente Mac ?en min. Kommer straks.?  jeg små løp for å hente den og skrudde den på. Jeg gikk inn på sugarscape.com vi hadde hatt et par intervjuer med de og jeg viste at de var kjappe med sladder og andre ting som handlet om kjendiser og kjendis verden.  ? jupp, jeg hadde riktig? sa jeg lavt. Jeg bare dyttet Mac ?en bort til Niall så han også kunne lese hva som var skrevet om dem.  Han hadde et like sjokket blikk som meg.

 

Harry Styles ny kjæreste?

 

Kilder sier at de har vært et par i et par måneder, ingen vet hvem denne mystiske jenta er. De ser lykkelige ut, han har til og med introdusert hun til sin søster Gemma. 

Dette kan være begynnelsen på et forhold som kan vare lenge.

Mange skuffende jenter finnes det nok der ut nå, men er han lykkelig så er vi glade på hans vegne. 

det er da du er en ekte fan! 

 

 

Harry´ pov 

 

Mobilen min ringte det var Liam, hva ville han nå? 

 

 


// kun fordi det et av de fineste bildene av de to ! 

Dato: 25.05.2012   Kl: 15:12   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 1

gotta be you

 

 

DEL 8

 

Gemma´s pov

 

 

Jeg ropte ut uten å tenke meg om, men gjort er gjort. ¨Andrea er du sikker på at det går bra med deg?¨ jeg snudde meg mot hun. Jeg så at hun var såret av alt som hadde blitt skrevet om hun på nettet bare etter 10 minutter. ¨jeg har en plan¨ kom det fra Zayn. ¨Få høre¨ Liam så sekptisk på han, men han var villig til å høre hva den var. Zayn sukket og begynte å snakke ¨Jo altså om du nå holder en av oss i hånden som vil si Harry, Niall også om de spør om hvem du er osv så sier vi bare at du dater en av dem¨ ¨God ideé¨ jeg er med på den sa jeg fort. De vet jo at jeg ikke dater noen av de ettersom Harry er broren min, men om du holder han i hånden ser det ut som dere dater og da vil de nok gi seg for en stund.

Andrea sa at det var greit, Harry tok håndene hennes og leide hun ut av bilen. Blitzen gikk nonstop, vi så alle bort på Andrea for å se hvordan det gikk med hun, men hun så utrolig avslappet ut nå enn i sta. Det at hun gikk og holdt broren min i hånden virket som gjorde at hun følte seg tryggere. Vi kom oss alle sammen hele inn på nandos, vi hadde bestilt et bord som var litt unna alle sammen. Det var ikke så mange som la merke til at vi kom inn bare noe. Sjefen hadde lukket dørene for presse slik at vi kunne kose oss uten forstyrrelser.

 

 

Harry pov

 

¨tusen takk¨ hvisket hun inn i øret mitt. Jeg tok tak i hånden hennes en gang til og bare smilte til hun. Smilet hennes var vakkert, hun var som en sol. Når hun fant ut hvem vi var forandret hun ikke en mine, hun tok det helt normalt akkurat som når man sier hva man heter. Jeg greier ikke sette fingeren på det, men det var en ting som gjorde hun så spesiel. ¨Gemma, kan jeg snakke med deg litt?¨ jeg nikket i rettningen unna alle de andre. Hun reiste seg. Vi gikk bortover. Jeg begynte ¨husker du¨ jeg fikk ikke sakt mer før Gemma avbrøt meg og sa. ¨hun har gått gjennom mye, så hver forsiktig ikke gå for fort frem og snakk med hun. Om alt. Ikke hold noe skjult for hun. Når hun da finner det ut vil det såre hun enda mer enn om du forteller det med en gang. Det vil si alt om ekser og tidligere forhold. Første kyss og alt.¨ jeg så bort på hun hvordan viste hun hva jeg skulle spørre om. ¨takk, jeg kan ikke si med hånden på hjerte at jeg liker liker hun, men det er noe med hun. Jeg ville aldri såret henne. Jeg har blitt såret selv og det er ikke noe jeg vil utsette andre for¨ Gemma smilte og ga meg en klem. Vi gikk bort til de andre og satte oss ned.  

 

 

  

mer? 

xx

Dato: 18.05.2012   Kl: 16:00   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 2

gotta be you

heeei, jeg beklager for at jeg ikke har skrevet på en stund, men jeg har vært borte+ at jeg har en del skole for tiden. håper dere liker den ihvertfall da ! 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

DEL 7

 

Louis pov

 

Harry ropte på meg. Jeg snudde meg og skjønte ingenting så jeg tok et skritt da jeg også kom på det, Andrea viste jo ikke hvem var. Eller hun viste jo navnene vår, men ikke at vi var et boyband som var veldig store verden over med presse og paparazzier etter oss neste hele tiden. Jeg tok tak i armen hennes og dro hun inn igjen til Harry som sto der. ¨Hva er det der?¨ sa hun med en forskrekket stemme. ¨Jo, vi har egentlig helt glem å si det, men vi er et boyband altså vi guttene vi var med på X-factor i fjor og kom på tredje plass, Simon signerte oss bare to dager etter at vi hadde røket ut også har det egentlig bare gått oppover.¨ jeg pustet ut og så på Louis med et ¨forklar-resten-blikk¨ han satte i gang. ¨Vi har helt glemt å si dette til deg fordi du ikke viste hvem vi var og det var utrolig deilig å møte noen som ikke ser på deg som en kjendis med penger og alt det der, men som de vi er. Vi er bare fem gutter som elsker å synge og har oppnådd drømmen vår.¨ jeg pustet ut og så på Andrea med et din-tur-til-å-snakke-blikk. ¨Jeg vet ikke hva jeg skal si, først er jeg vel egentlig litt flau over at jeg ikke vet hvem dere er, men så må jeg også si at jeg kommer ikke til å se annerledes på dere fordi dere har penger og alt der det. Jeg vet hvordan det er å bli brukt for pengene sine så det er noe jeg aldri vil gjøre.¨ vi hadde ikke så god tid så jeg og Louis tok tak i Andrea fra hver vår side og gikk ut på trappen. Paparazziene tok helt av. De skrek ut spørsmål om hvem hun var og om vi delte kjæreste. Jeg måtte jeg av den siste og det gjorde de andre også vi kom oss inn i bilen. ¨ herregud for et kaos. Unnskyld gutter for at jeg ikke aner hvem dere er, men jeg liker dere¨ alle snudde seg mot Andrea og sa at det gikk bra. Jeg fikk ikke ut av tankene mine det hun hadde sagt om at hun viste hvordan det og bli brukt for pengene sine. Det var så rart, hvem kunne bruke eller ha noe slemt om Andrea. Jeg så på Harry og det så ut som at han også lurte på det.

 

Nialls pov

 

¨Wow, de er virkelig kjappe. Det er mange saker ute om deg allerede Andrea¨ jeg ga hun mobilen min før jeg fortalte de andre guttene om hva som sto der til vi ble avbrutt av Andrea som ropte ¨hva for noe? Jeg er ikke noe hore. Jeg er ikke noen av de tingene, bruker de ikke hodet til noe? Har de virkelig ingen fantasi?¨ jeg kikket opp og merket at alle i bilen så rart på meg, jeg tenkte meg om og skjønte hvorfor. Jeg hadde nettopp bablet ut på norsk. Jeg unnskyldte meg og sa noe av det om igjen bare på en litt finere måte. Jeg gikk inn på twitter og så at guttene hadde begynt å followe meg. Jeg tweetet at jeg var fremme i god behold og at jeg hadde det fint. Jeg tok også turen innom facebook for å se om det hadde skjedd noe nytt. Bare 5 venneforespørsler. Jeg godtok alle sammen og så sjekket jeg alle varslene. Det var flere linker til sider som skrev om meg med bildene som hadde blitt tatt uten for leiligheten min. Andrea så sur og skuffet ut der hun satt og skrev på mobilen sin i full fart. Jeg så at hun ble lei seg av alt som ble skrevet, men hun ville ikke vise det. Hun så opp med et tappert smil om munnen. ¨MAAAAAAT¨ jeg er så sulten ropte jeg ut da jeg så at vi var fremme på nandos. Jeg skulle til å åpne døren da Gemma ropte.

 

 

 // vil dere ha mer? og hva synes dere om den så langt? 

 

xx 

Dato: 15.05.2012   Kl: 16:14   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 1

gotta be you

Del 6

 

andrea´s pov

 

Jeg hoppet i dusjen da klokken nærmet seg 6. Gemma lette etter hva hun skulle ha på mens hun samtidig lette etter esken som det sto viktige ting på oppi den lå nemlig alle håndklærne mine og sengetøyet. Jeg hørte at døren åpnet seg og lukket seg ganske fort. Da jeg var ferdig lå det et håndkle på stolen. Jeg tørket meg og gikk ut i stuen for å finne frem kofferten min med all sminken og alle klærne mine i. Jeg sminket meg egentlig ganske enkelt. Og et ikke for pyntet, men heller ikke for chill.

 

//Gemma´s antrekk

 

 

 

//mitt antrekk

 


 

 

Slik endte vi da opp med å gå. Klokken var kvart på syv så vi bestemte oss for å gå bort siden Gemma ville gjerne hilse på de andre også før vi gikk ut.

 

Jeg kom på en ting som jeg måtte spørre Gemma om før vi gikk ut, men rakk det ikke etter som hun hadde små løpt bort til døren til Louis og Harry. Mens jeg låste var hun allerede halveis innen for døren. Jeg små løp bort til døren hun gikk inn. Hun sto og snakket med Zayn og Liam mens Harry, Louis og Naill sto og snakket sammen.

 

Harry pov

 

 

 

Andrea kom inn døren som en prinsesse. Det var virkelig noe men hun som gjorde hun så spesiel, jeg måtte snakke med Gemma. Det var lenge siden jeg hadde følt det sånn og den gang ble jeg knust. Louis dultet borti meg som tydet på at jeg hadde stirret litt for lenge på hun uten og si noe. ¨Hei¨ jeg vinket hun mot oss. ¨Hei, gutter¨ sa hun med sin myke og behagelige stemme. ¨Skal vi gå snart? Jeg sulter¨ jeg trengte ikke snu meg engang for å vite hvem som hadde sagt det. ¨Vi har jo bestilt bord så det er vel bare å komme oss avgårde da¨ sa Liam mens han gikk sakte mot døren. Alle sammen kom seg ut mens Louis låste døren gikk alle sammen ned mot utgangen. Vi hørte flere jenter rope navnene våre da jeg kom på at Andrea ikke viste hvem vi var. Jeg snudde meg for å si ifra, men de hadde allerede gått ut med Andrea på slep.

 

 

Dato: 10.05.2012   Kl: 19:13   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 2

gotta be you

gotta be you er da det nye navnet på don´t you know who i am? 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Del 5

 

¨GEMMA, hva gjør du her? Skulle ikke du låne leiligheten vår?¨ ¨Jo, men jeg fant ikke frem, så jeg overnattet på et hotell i stede, men hva gjør du her?¨ ¨Ehm, jeg bor her eller ikke her, men der¨ jeg pekte bort på den andre døren. ¨Åja, jeg fant ikke frem jeg, men er Andrea her eller har jeg gått feil nå også?¨ Andrea kom gående mot gangen da hun ropte ¨Gemma! hei det er lenge siden¨ ¨Hei, hva gjør Harry her?¨ Gemma så rart på oss begge ¨Åja, ehm hvordan vet du hvem det er?¨

Jeg begynte å bli forvirret av alt dette. Var Gemma venninnen til Andrea og var Andrea venninnen Gemma skulle møte siden hun egentlig skulle låne leiligheten til meg og Louis? ¨Harry er broen min, men hva gjør han hos deg?¨ Andrea var helt i sjokk. Hun fikk fram ¨broren din? Han lurte på om jeg trengte hjelp med å pakke ut så jeg sa ja¨ det begynte å synke litt inn for meg at jeg egentlig viste mye om Andrea siden Gemma hadde snakket en del om hun etter hun kom hjem fra Norge for et par år siden. Jeg slapp Søsteren min forbi meg mens hun og Andrea bablet i vei om hvor tilfeldig dette var. Jeg følte meg litt utenfor helt til Andrea sa ¨Står fortsatt middags tilbudet?¨ ¨Ja, selvfølgelig¨ jeg snudde meg mens jeg smilte. Jeg gikk sakte ut til gangen før jeg gikk stille ut og inn til meg selv.

 

¨Louis, Gemma er her! Hun er inne hos Andrea.¨ Louis så rart på meg ¨Hva sa du sa du? Er Gemma inne hos Andrea? Hvorfor?¨ ¨Husker du ikke at hun spurte om hun kunne sove her en natt, men så fant hun aldri fram. Så hun overnattet på et hotell i stede. Og hun skulle jo til London for å møte en venninne og venninnen hennes er Andrea¨ avsluttet jeg mens jeg heiv etter pusten det hadde gått så fort. Jeg tok opp mobilen og skrev en melding til Zayn, Niall og Liam: hei, vi skal ut og spise senere i kveld med Gemma og Andrea. Forklarer senere kom til meg og Louis klokken syv.

Send. Sånn nå var det til Gemma og Andrea: Hei, kom til meg og Louis klokken syv. De andre blir også med. Btw savnet deg masse Gemma. Xx

mobilen min plinget med svar fra alle guttene: ok. See u. Mens Gemma skrev: savnet deg og. Den er grei. Xx

 //gemma søsteren til harry, 

 

 

Dato: 09.05.2012   Kl: 16:09   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 2

gotta be you

DEL 4

 

Der sto de alle sammen som spøkelser helt til Louis braste ut i latter. Hvorfor ante jeg ikke, men Harry ble tydeligvis veldig flau for han så rett ned i gulvet. Liam kom bort til meg og spurte om det var jeg som skulle bo der. ¨Ja, jeg flyttet nettopp inn. Jeg viste ikke at dere også bodde her.¨ ¨ Vi bor her alle fem, vi flyttet for ca et år siden.¨ ¨Men hvorfor bor dere ikke i hver deres leilighet, dere eier jo bare fire av de?¨ ¨Jo, Harry og Louis bor sammen skjønner du mens vi andre har vår egen.¨ ¨Jeg får neste komme i gang med utpakkingen, jeg begynner på skolen om to dager så alt må neste på plass før det pluss at jeg får besøk snart så. Hade da gutter¨ ¨ Hade, trenger du hjelp med noe?¨ sa Harry etter at han var ferdig med å rødme. ¨Ja takk, om du vil så¨ ¨Ja, jeg kan godt hjelpe deg jeg.¨

vi gikk inn til leiligheten min mens Harry bæret esken som hadde stått utenfor. ¨Hvor skal jeg sette den¨ ¨du kan bare sette den rett ned om du gidder¨ han gjorde som jeg sa og spurte om det var noe mer jeg trengte hjelp til. Vil du løfte den esken der til meg sa jeg og pekte på en eske som det sto filmer og bøker på. ¨her. skal du bo her helt alene?¨ ¨Ja, skal gå på skole her. Så det er bare meg som skal bo her, eller jeg får besøk av venninnen min i dag som skal være her i to dager til hun skal hjem igjen.¨ jeg åpnet esken og begynte å sette filmene i den ene hylle som hadde blitt montert ferdig før jeg kom. ¨Vil du og vennen din kanskje bli med ut og spise senere i kveld?¨ ¨Jeg er ikke sikker på om hun har planlagt noe, så kan jeg ikke si ifra senere?¨

 

harry pov

 

Ingen hadde noen gang sakt kanskje til og bli med meg og guttene ut, men hun viste jo ikke hvem vi var så det var kanskje derfor. Mobilen hennes ringte og hun unnskyldte seg før hun tok den. Jeg kunne høre at hun lo mens hun snakket med den som hadde ringt hun. Det banket på døren, det så vist ikke ut som at hun viste det så jeg gikk ut til gangen og åpnet døren. Jeg ble helt paff da jeg så hvem som sto i døren med mobilen inntil øret.

 

 

 

//gangen 

 

 

 

 


// antrekke bare i en sofa

Dato: 08.05.2012   Kl: 19:30   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 1

Don`t you know who I am?

DEL 3

 

Vi hadde akkurat landet og fikk lov til å ta av oss beltene og reise oss. Jeg smilte til guttene før jeg tok ned bagen min og skulle til å gå. Da jeg kjente at noen tok meg i armen, jeg snudde meg og sto face2face med Harry. ¨ Det var hyggelig å møte deg, kanskje jeg ser deg igjen?¨ ¨kanskje det¨ ¨her¨ han visket meg inn i øret. Det kilte. Jeg tok lappen og puttet den i lommen før jeg gikk ut av flyet . Jeg så en masse jenter hyle det samme som de på flyet og flyplassen.For de ropte også ¨ONE DIRECTION¨

 

Harry pov

 

Hun var så pen, og det at hun ikke viste hvem jeg var gjorde bare sånn at jeg ville bli bedre kjent med hun. Elelr hvem vi var, hun hadde ingen anelse. Hun kunne bli kjent med meg på en helt annen måte enn noen andre hadde etter X-Factor utenatt guttene da. Jeg følte at hun så meg og ikke Harry Styles. Hun så ikke på oss som kjendiser, hun viste nok ikke at vi var så store som vi er, men det gjorde ingenting. Hun skjønte nok noe ettersom det med liv vakten og alle jentene, men det virket ikke som det brydde hun så mye som det kunne ha gjort for en annen jente. Jeg var så glad vi tok et fly senere enn det som var planlagt. Noen dultet borti meg og så på meg med et spørrende blikk. ¨Hva jeg er trøtt¨ sa jeg og prøvde så gått jeg kunne å skjule hva jeg tenkte på. ¨Skal vi gå, de venter på oss¨ sa Liam. Louis bare lo han hadde tydelig vis skjønt at jeg tenkte på Andrea. Det var virkelig noe med hun som fikk meg til å smile, men om jeg kom til å høre fra hun var en helt annen sak. Niall klagde på at han var sulten mens Zayn fikset litt på håret før vi gikk ut av flyet og ble møtt av en hel haug med skrikende jenter som ropte etter oss. Jeg ble blendet med blits så jeg ga opp å se etter hun. Jeg ga all oppmerksomheten min til jentene som ropte navnet mitt og de andres. Når det hadde roet seg litt og vi var på vei ut hørte jeg fire jenter snakke sammen, jeg kunne ikke noe for at jeg ¨lyttet¨ til samtalen. ¨Spurte han om ditt twitter navn?¨ ¨nei, noen av deres?¨ ¨nei¨svarte de andre jentene i kor. ¨ han er singel ikke sant?¨ ¨ ja, popstar skrev det på twitter senest igår.¨ jeg gikk sakte mot dem. ¨Hei jenter, hva snakker dere om?¨ jeg kunne ikke dy meg, jeg måtte bare spørre. Men et så direkte svar og spørsmål ventet jeg ikke. ¨ vi snakket om deg og om du er singel eller ikke. Er du det? Eller har en i kikkerten?¨ jeg ble hel paff, ehm.. ehm... var alt jeg fikk frem. Jeg mannet meg opp og svarte.¨ jeg er veldig singel, men om jeg har noen i kikkerten får dere ikke vite, men det var koselig og snakke med dere. Jeg overhørte også at dere sa at jeg ikke hadde spurt om twitteren til noen av dere, så hva er den?¨ jenta som ikke hadde sagt noe ropte ut navnet sitt. ¨ mitt er @iloveharrystyles¨ ¨så fint navn det kommer jeg til å huske.¨ jeg gikk bort til bilen det de andre ventet.

 

andrea´s pov

 

Jeg hadde fått nøkkelen av han som hadde ansvaret for komplekset jeg skulle bo i. Han sa at det bodde fem gutter til som tok opp de andre fire lelighetene, det var fem i hele ¨huset¨ om man kan kalle det et hus. Det var mer et kompleks med fem leiligheter inni seg. Som var separate. Jeg skulle bo i den som var i midt i gangen, mens de fire andre lå to og to på hver sin side av min. Jeg låste opp døren og gikk nesten på alle møblene jeg hadde sendt over fra Norge. Jeg løftet bagen min over alt sammen og så etter soverommet. Sengen jeg hadde bestilt var kommet på plass. Det var helt utrolig at jeg skulle bo her et år alene. Jeg hørte skritt i gangen og så ut av nøkkelhullet. Der sto det fem gutter. Det var de jeg hadde sittet på flyet sammen med. De snakket om meg. De snakket om de skulle banke på eller ikke. Jeg tok opp lappen fra jakken min og tastet inn nummeret som sto på lappen.¨Hallo, hvem er det¨ sa en skeptisk stemme ¨Ehm, hei det er Andrea¨ sa jeg spørrende inn i røret. Jeg listet meg bort til nøkkelhullet og tittet ut. ¨Oja, hei¨ han sto og gliste til de andre guytene og pekte på mobilen sin mens han mimet navnet mitt. Jeg lo ¨hva ler du av?¨ jeg hadde tydeligvis ledd høyt. ¨Ikke noe, glem det.¨ det var en pinlig stilhet. Jeg brøyt den med å si hade. Jeg tittet fortsatt ut av nøkkelhullet mitt. Han så skuffet ut. Den siste esken min hadde kommet så jeg åpnet døren og gikk ut til fem forvirrede ansikt.

 

 

 

mer?

Dato: 07.05.2012   Kl: 08:07   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 3

Don´t you know who i am?

DEL 2

 

Da jeg endelig kom meg forbi, snudde jeg meg og gikk rett på veggen som jeg ikke så før jeg traff den. Dett neste jeg husket var at jeg lå på en benk med den store mannen lent over meg. Jeg åpnet det ene øyet helt opp og spurte hvem han var. Han svarte ikke, jeg sa det engang til jeg prøvde en siste gang denne gangen på engelsk han svarte med en gang. Mysterium løst han var ikke norsk men britisk. Jeg spurte vennelig hvem han var og hvorfor han sto forann meg. Han sa at han hadde fått beskjed og å passe på meg til jeg våknet. Han gjorde bare jobben sin. Jeg satte meg opp, hodet mitt verket. Jeg spurte han hva som hadde skjedd og han sa at jeg hadde gått rett på en vegg. Jeg takket han pent og sa at han kunne gå tilbake til joben sin siden jeg hadde våknet, men han nektet.

 

¨Ding dong¨

¨Flyet til London som skal gå om ca 30 minutter ber alle passasjerer som skal reise med første klasse vennligst komme til skranken med bilett og pass klart. Tusen takk¨ denne gangen fikk jeg reise meg. Jeg gikk bort ga dem passet og biletten, damen jeg ga den til ba meg gå til siden. Jeg gjorde som hun sa. ¨ Jeg beklager dette, men siden det var tull med bookingen din så har du blitt plassert i midten av to seter. Håper dette går bra¨ ¨Ja, det går bra. Takk for at du sa ifra¨ Jeg kom meg inn på flyet også at den store mannen som hadde passet på meg gikk inn like før meg. Han gikk med armene i korst og så ganske skummel ut, men han hadde et vennelig smil. Jeg satte meg ytterst på den raden jeg skulle sitte siden de jeg skulle sitte mellom hadde ikke kommet ennå. Jeg snudde meg og så at det var mange andre som ikke var første klasse som hadde begynt å gå på så jeg lurte på om de var for sene. Nesten alle hadde kommet og satt seg, men de fem setene ved siden av meg, eller to av dem på min rad og tre på den andre på min venstre side var fortsatt tomme. Helt til jeg hørte noen jenter skrike og juble, jeg reiste meg opp for å se hva som skjedde jeg så bare fem gutter som smilte og vinket de var på vei hit. Jeg tok opp mobilen min siden jeg ikke hadde noe annet å gjøre så jeg tekstet Gemma og sa at jeg var forsinket, men at jeg satt på flyet før jeg fikk savar satte jeg den på flymodus. Guttene hadde gått litt nedover i flyet og tok bilder med en masse jenter. Jeg snudde meg tilbake og satte på musikk fra iphonen min. Jeg skvatt til da noe prikket meg på skulderen. Jeg snudde meg fort og reste meg opp, flyttet meg og ga plassen ved vinduet til en med helt blondt hår og skjeve tenner. Jeg satte meg ned på plassen min mens den andre gutten satte seg ved siden av meg. De tre andre satte seg på den andre raden på venstre side de var vist gode venner alle sammen. Gutten på min høyre side snakket til han blonde og han svarte jeg fikk med meg alt de sa, de var britiske eller han med det blondet hårt hadde en litt annen dialekt eller aksant enn de andre så jeg tippet at han var fra Irland eller noe lingnede. Flyet skulle til å ta av da han på min venstre side prikket med på armen jeg dro ut proppene jeg hadde i øret og snudde meg mot han. Han tok fram hånden sin å sa navnet sitt. Jeg tok hånden hans og hilste på han. ¨ Hei ¨ ¨Hei¨ sa jeg før jeg snudde meg og så rett fram igjen.¨ hva heter du?¨ ¨ Andrea, og du?¨ sa jeg mens jeg stirret han rett inn i øynene. ¨Harry¨ Jeg hørte noen som plystret. Jeg reiv meg bort fra blikket hans og så mot venstre der de tre andre guttene satt og smilte. Flyet skulle til å ta av. Jeg var utrolig sliten, men det var så mye bråk. Masse jenter som gråt og hylte. Jeg fikk ikke helt med meg hva du ropte, men jeg tror de ropte ¨ONE DIRECTION¨ jeg snudde meg mot han som tydelig vis het Harry. Jeg spurte vennelig om han hadde en hodepine tabelett. Han nikket og spurte en som het Liam om han kunne få en. Harry snudde seg mot meg igjen og ga den til meg. ¨Her, går det bra med deg? Eller dumt spørsmål, men hvor skal du?¨ ¨Jeg skal til london. Skal gå på skole der ett år. Ja, det går bra, men jeg bare fikk så vondt i hode av de jentene der¨ jeg snudde og pekte på de før jeg snudde meg tilbake slik at jeg så fremover igjen. Han lo det samme gjorde resten av guttene. Jeg skjønte ikke helt hvorfor. Jeg tok opp en flaske vann og svelget tabeletten.

Vi kunne endelig reise oss og gå litt rundt så jeg benyttet sjangsen min og reiste meg han flyttet seg med en gang for meg og de andre guttene reiste seg de også. De kom bort til meg en og en og hilste på meg. Jeg tenkte at det var litt rart siden jeg hadde aldri opplevd det før, men de var høffelige og snille så hvorfor ikke. Jeg ble ¨kjent¨ med de om du kan kalle det det. Jeg fikk med meg at de het: Harry, Louis, Zyan, Liam og Niall. De sa noe ord jeg ikke ante fantes. Og til at jeg hadde lært med og snakke engelsk fra jeg var tre så burde jeg virkelig vite disse ordene, men jeg greide ikke å forstå hva de snakket om. De så på meg og snudde seg igjen akkurat som om de snakket om meg. ¨Dingdong ¨ vi lander om ti minutter og ber dere venligst sette dere ned. Tusen takk¨ jeg tok på meg setebelte. Dette var den rareste flyturen jeg noen gang hadde hatt, men det var utrolig morsomt og møte de fem guttene også. Jeg ante enda ikke hvem de var, men det var noe kjent med han ene. Han som satt ved siden av meg jeg hadde sett han et sted før. Jeg ante ikek hvor, men jeg var hundre prosent sikker på at jeg hadde sett de andre før også. Hvor hadde jeg ansikte hans fra? 

 

 

 

mer? 

Dato: 04.05.2012   Kl: 15:14   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 1

Don`t you know who I am?

DEL 1

 

Jeg hadde nettopp pakket det aller siste jeg skulle ha med meg til London. Jeg gledet meg sånn, å bo helt alene i london et år. Jeg skulle på utveksling lettere sagt jeg skulle gå på skole et år i London. Jeg hadde hatt et vanskelig valg når jeg skulle velge mellom London og Cheshire som er en by i England, men jeg endte opp med London siden det var det mest sentrale og jeg hadde mest lyst til å bo der. Jeg og familien min hadde hatt en jente som het Gemma her for et par år siden jeg hadde hatt jevnlig kontakt med hun, men det ble ikke så mye nå etter som hun var et par år eldre. Hun viste at jeg skulle flytte bortover og ville gjerne møte meg, men det var der problemet kom hun bodde i Cheshire mens jeg skulle fly rett inn til London vi hadde snakket litt fram og tilbake om hvordan vi skulle få til å møtes og endte med at hun skulle spørre broren om hun kunne sove over der slik at hun kunne møte meg på flyplassen og så hjelpe meg med å pakke ut å komme på plass i min nye leilighet. Klokken hadde akkurat blitt 10 jeg vurderte å se på en film, men siden flyet mitt gikk klokken syv måtte jeg opp i god tid siden jeg bodde ca tre kvarter unna flyplassen. Jeg bodde på et lite sted utenfor Oslo. Jeg viste mye om Gemma, men når det kom til familie ogsånt viste jeg vel egentlig bare at foreldrene var skilt og at moren hadde fått seg en ny samboer for ikke å glemme at hun hadde en lillebror jeg aldri hadde sett eller møtt noe som egentlig var litt rart, men jeg tenkte aldri overdet. Jeg så på klokken en siste gang etter at jeg la meg i sengen og sovnet.

 

Dagen etter kom moren min og vekket meg, vi hadde sendt ned det meste av møbler som jeg absolutt skulle ha med meg. Jeg skulle kjøpe resten siden jeg skulle være der ett år det var det som var planen, men om det gikk bra ville jeg gjerne ta mitt siste år der også om jeg trivdes og foreldrene mine godtok det. Noe de hadde sagt var greit. Jeg hoppet rett i dusjen, kledde på meg og gikk for å spise litt. Jeg fikk akkurat satt meg ned før faren min ropte at vi måtte dra. Jeg løp opp for å hente bagen min med alt som jeg skulle ha med på flyrturen inkludert mac´en og en film. Jeg hadde sovnet og brå våknet da pappa sankket til en mann med "sinna"stemmen sin, jeg spurte mamma stille hva det var fornoe som skjedde mens hun forklarte. Pappa rullet opp vinduet og satte kursen mot Sverige, jeg hadde blitt feil booket sånn at flyet mitt gikk ikke fra Oslo men Stockholm. Jeg hadde god tid siden de hadde lovet meg en plass på det nærmeste flyet når jeg hadde kommet frem. Det tok oss vel 4 timer med bil så jeg var ganske sliten av å bare sitte helt stille i bilen. Jeg ville jo ikke bruke opp strømmen på iphonen eller mac´en min før flyturen selvom den ikke var så lang, men det var kjedelig når du skulle dra alene.

Mamma og pappa jobbet mye så det at jeg skulle være borte fra huset et år ville de nok ikke merke sånn altfor mye av de ville kunne fokusere mer på jobben og min syke tante som hadde fått vite at hun hadde kreft to måneder før jeg dro. Moren min var helt knust når hun fikk vite det og gravde seg ned i arbeid mens pappa prøvede å hjelpe så godt han kunne. Han haddet etter hvert gitt opp så han gravde seg ned i jobben sin han også. Dette resulterte i at jeg ble sittende hjemme alene dag inn og dag ut i ferier og helger. Jeg var 17 år så siden jeg ikke kunne kjøre bil selv hadde de skaffet med en som kunne kjøre meg nesten når og hvor jeg ville, men jeg ville ikke bruke han. Familien min var ikke akkurat fattige og var kjent som de rikeste i Norge, noe som gjorde at jeg hadde det fineste huset og hyttene. Jeg tenkte aldri på alt dette siden jeg hadde vokst opp med det, men det hadde vært vanskelig når jeg ble 12-13 år jeg hadde det vanskelig med å finne ut hvem som var mine ekte venner og hvem som brukte meg for pengene familien min hadde. Jeg ble skuffet gang på gang i flere år til jeg bestemte meg for å ta et år borte fra Norge noe som føltes utrolig delig.

 

Vi var fremme og klokken var blitt 10 jeg var sulten. Pappa snakket med en dame i skranken på flyplassen hun hadde fått beskjeden var gardemoen om hvem jeg var og hvor jeg skulle hun printet ut biletten min. Jeg satte bagasjen min på båndet før den forsvant. Jeg smilte for meg selv et år alene du kan greie det Andrea. Jeg snudde meg mot mamma og pappa får å si hade de kunne ikke bli med lengre inn, det var nå det skjedde jeg skulle ikke se dem på 12 måneder ett år. Wow, jeg lurte på hvordan det ville bli, men gledet meg helt sykt.

 

Da jeg hadde sagt hade så jeg at mamma gråt mens pappa prøvde å trøste hun så godt han kunne jeg snudde meg og gikk på en stor mann som gikk etter noen som han "passet" på så det ut som jeg prøvde å komme meg forbi siden jeg var så sulten, men kom meg ingen steder før jeg hørte en masse jenter skrike og vinke. Jeg skjønte at det var en kjendis eller noe, men brydde meg vel egentlig ikke så mye om det jeg var sulten og ville ha mat.

 

tilbakemeldinger hadde vært fint :) 

Dato: 03.05.2012   Kl: 08:05   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 1
 • Profilbilde
  Alder, Sted

  Her kan du skrive litt generell info om deg selv.


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits