celebs cover med guttene

 


Dato: 26.05.2012   Kl: 18:29   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

what makes you beautiful live

 det er utrolig søtt ! 

Dato: 25.05.2012   Kl: 15:17   Kategori: LIVE   Kommentarer: 0

gotta be you

DEL 9

 

Andrea pov

 

 

¨kyss, kyss, kyss¨ ropte de. Det var noen som ropte at om vi ikke gjorde det trodde de ikke på at vi datet. Jeg tenkte meg kjapt om slapp hånden til Harry. Snudde meg og plasserte hendene i nakken hans og kysset han mykt på leppene. Lenge. Ikke for lenge, men ikke for kort heller. Jeg smilte under hele kysset. Han hadde så myke lepper. Jeg hadde ikke kysset noe på lenge. Jeg slapp kysset sakte, mens jeg hørte mange skuffede  jenter, men også mange jenter ropte ?aww?  Harry tok hånden min mens vi gikk videre bort til bilen og satte oss inn.

 

Harry pov

 

Jeg merket med en gang at det var en ganske klein stillhet og det merket Zayn også virket det som etter som han ropte ut ? Vas Happening??  alle satte i og le, men det varte ikke lenge før det ble stille igjen. Jeg tenkte på kysset. Hun hadde liksom bare kysset meg, jeg likte det.  Det var ikke så mye snakk før vi kom inn døren til gangen.  Vi sa hade og gikk hvert til vårt.

 

 

Liam pov

 

?wow, så du det kysset eller??  Niall og jeg  hadde bestemt at vi skulle se på film sammen etter middagen og det gjorde vi. ?ja, de så ny forelsket ut?  han smilte litt mens han sa det.  ?lurer på om det er noen saker om det på nette. Det er det vel, jeg skal bare hente Mac ?en min. Kommer straks.?  jeg små løp for å hente den og skrudde den på. Jeg gikk inn på sugarscape.com vi hadde hatt et par intervjuer med de og jeg viste at de var kjappe med sladder og andre ting som handlet om kjendiser og kjendis verden.  ? jupp, jeg hadde riktig? sa jeg lavt. Jeg bare dyttet Mac ?en bort til Niall så han også kunne lese hva som var skrevet om dem.  Han hadde et like sjokket blikk som meg.

 

Harry Styles ny kjæreste?

 

Kilder sier at de har vært et par i et par måneder, ingen vet hvem denne mystiske jenta er. De ser lykkelige ut, han har til og med introdusert hun til sin søster Gemma. 

Dette kan være begynnelsen på et forhold som kan vare lenge.

Mange skuffende jenter finnes det nok der ut nå, men er han lykkelig så er vi glade på hans vegne. 

det er da du er en ekte fan! 

 

 

Harry´ pov 

 

Mobilen min ringte det var Liam, hva ville han nå? 

 

 


// kun fordi det et av de fineste bildene av de to ! 

Dato: 25.05.2012   Kl: 15:12   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 1

morosamt dette her !

Dato: 24.05.2012   Kl: 19:04   Kategori: LIVE   Kommentarer: 0
Stikkord: one direction

Gratulerer zayn!

Endelig er det offisielt.... Zayn og Pierre er et par! Se hvor søte de er!

Jeg er glad for at zayn endelig er lykkelig. Han fortjener kun det beste!

Dato: 23.05.2012   Kl: 16:50   Kategori: Zayn   Kommentarer: 0

enda en nyhet

heihei! 

 

så det er ganske dårlig med oppdateringer. jeg har en unnskyldning. og den er jeg har norsk EKSAMEN *sutrefjes*. jeg skal legge ut enda en del av ¨gotta be you¨ snart, men mangler litt insperasjon så om noen har noen ideer tar jeg de gjerne imot !!  

 

så tilbake til hvorfor jeg laget dette innleget. guttene skal ha sin første konsert i USA idag. 

 


her er da min kilde til at dette er sant :) 

og det var et dårlig bilde, men dere ser den med en stjerne på. der er min kilde! 

 

xx

Dato: 22.05.2012   Kl: 20:39   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

nyheter


her har dere et par bilder av guttene fra flyplassen. 


guttene er bare så utrolig søte mot baby lux! 

 

xx 

Dato: 21.05.2012   Kl: 14:18   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

Nyhet

MOBILBLOGG!

Så jeg leste nettopp at guttene er i USA nå, mer om dette kommer nok.


Beklager det forrige innlegget, man skulle egentlig kunne trykke på linken for å komme til siden, men som den dusten jeg er fikk jeg ikke til det:-)

Noe dere vil vi skal blogge om? Eller noe dere lurer på? Bare å spørre! :)

xx
Dato: 20.05.2012   Kl: 23:00   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

tell me a lie

 

http://www.sugarscape.com/main-topics/homepage/723545/let?s-play-one-direction-tell-me-lie-game 

 

 

så det er egentlig bare noe sugarscape.com siden har laget for morro skyld, så jeg tenkte det kunne være morro for dere også. Å husk ikke juks!! 

 

xx 

 

 

Dato: 20.05.2012   Kl: 19:14   Kategori: Historie - Min største hemmelighet   Kommentarer: 0

Noe dere vil se mer av?

Det har blitt veldig dårlig blogging fortiden, men vi har virkelig ikke noe å blogge om - desverre. Og ettersom Sandra - vår lille "nyhetsanker" har dratt på en vellfortjent ferie, er det kun jeg og Pernille som blogger. Vi skal prøve å oppdatere så mye som mulig.

Så, et spørsmål dere virkelig må svare på - Hva vil DU se mer av på bloggen? Vil du at vi skal blogge om noe helt spesielt, noe du lurer på eller bare noen anbefalinger av videoer og intervjuer, ovs? Send en kommentar! Kommentarfeltet er ikke forbudt område... ;-)

- Monica&Pernille

Dato: 20.05.2012   Kl: 10:50   Kategori: Blogg   Kommentarer: 5

Niall Horan danser på båten i Sydeny.

Måtte le litt, men syntes litt synd på dem at dem aldri får privatliv. 

Dato: 19.05.2012   Kl: 23:48   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 2

gotta be you

 

 

DEL 8

 

Gemma´s pov

 

 

Jeg ropte ut uten å tenke meg om, men gjort er gjort. ¨Andrea er du sikker på at det går bra med deg?¨ jeg snudde meg mot hun. Jeg så at hun var såret av alt som hadde blitt skrevet om hun på nettet bare etter 10 minutter. ¨jeg har en plan¨ kom det fra Zayn. ¨Få høre¨ Liam så sekptisk på han, men han var villig til å høre hva den var. Zayn sukket og begynte å snakke ¨Jo altså om du nå holder en av oss i hånden som vil si Harry, Niall også om de spør om hvem du er osv så sier vi bare at du dater en av dem¨ ¨God ideé¨ jeg er med på den sa jeg fort. De vet jo at jeg ikke dater noen av de ettersom Harry er broren min, men om du holder han i hånden ser det ut som dere dater og da vil de nok gi seg for en stund.

Andrea sa at det var greit, Harry tok håndene hennes og leide hun ut av bilen. Blitzen gikk nonstop, vi så alle bort på Andrea for å se hvordan det gikk med hun, men hun så utrolig avslappet ut nå enn i sta. Det at hun gikk og holdt broren min i hånden virket som gjorde at hun følte seg tryggere. Vi kom oss alle sammen hele inn på nandos, vi hadde bestilt et bord som var litt unna alle sammen. Det var ikke så mange som la merke til at vi kom inn bare noe. Sjefen hadde lukket dørene for presse slik at vi kunne kose oss uten forstyrrelser.

 

 

Harry pov

 

¨tusen takk¨ hvisket hun inn i øret mitt. Jeg tok tak i hånden hennes en gang til og bare smilte til hun. Smilet hennes var vakkert, hun var som en sol. Når hun fant ut hvem vi var forandret hun ikke en mine, hun tok det helt normalt akkurat som når man sier hva man heter. Jeg greier ikke sette fingeren på det, men det var en ting som gjorde hun så spesiel. ¨Gemma, kan jeg snakke med deg litt?¨ jeg nikket i rettningen unna alle de andre. Hun reiste seg. Vi gikk bortover. Jeg begynte ¨husker du¨ jeg fikk ikke sakt mer før Gemma avbrøt meg og sa. ¨hun har gått gjennom mye, så hver forsiktig ikke gå for fort frem og snakk med hun. Om alt. Ikke hold noe skjult for hun. Når hun da finner det ut vil det såre hun enda mer enn om du forteller det med en gang. Det vil si alt om ekser og tidligere forhold. Første kyss og alt.¨ jeg så bort på hun hvordan viste hun hva jeg skulle spørre om. ¨takk, jeg kan ikke si med hånden på hjerte at jeg liker liker hun, men det er noe med hun. Jeg ville aldri såret henne. Jeg har blitt såret selv og det er ikke noe jeg vil utsette andre for¨ Gemma smilte og ga meg en klem. Vi gikk bort til de andre og satte oss ned.  

 

 

  

mer? 

xx

Dato: 18.05.2012   Kl: 16:00   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 2

Min største hemmelighet DEL 13

 

Vi spilte What Makes You Beautiful og deretter Gotta Be You. Jeg så Christina stå rett ved scenen, sammen med andre hylende jenter. Det så ut som om hun hadde det gøy - hun smilte og sang med. Vi tullet og sang om hverandre. Vi avsluttet konserten med Taken, takket for oss og gikk inn i backstage rommet igjen. «For et show! Du rocker jo scenen!» sa Liam til meg. Jeg smilte. «Du da..» sa jeg og dyttet litt til han. Han lo litt. «Hvor ble det av henne Christina, egentlig?» spurte han meg. Jeg smilte. «Er du keen på henne?» spurte Niall som stod rett ved siden av meg. Han dyttet til Liam, og både jeg og de andre guttene lo litt. Zayn, Louis og Harry hadde allerede satt seg ned på sofaen. Liam så på meg og Niall. Niall holdt rundt meg. «Jeg er ikke keen, vi er bare venner» forsikret han oss om. Niall lo, «Ja, vi får vel se på det!» sa han og smilte. Jeg brydde meg egentlig ikke noe om dette med Christina, jeg var mest opptatt av at Niall holdt rundt meg. Det var søtt, men jeg viste liksom ikke om jeg skulle føle meg konvertabel eller ei. «Det er jo dere som er søte!» sa Zayn og pekte på meg og Niall. Jeg smilte. «Ja! Når blir det offisielt?» spurte Louis som somvanlig hadde funnet seg noen gulerøtter og spiste på dem. Niall så på dem, og lo. «Offisielt? Hva da?» han gjorde seg dum, og svarte det. Jeg kikket litt opp på han, jeg smilte verken eller ikke, så kikket jeg bort på Zayn og Louis igjen. «Vi er bare venner?.» mumlet jeg og sukket. Niall slapp meg løst.

 

«Venner? Dere er åpenbart mer enn venner!» protesterte Louis. Nå hadde Niall gått sin veg, og jeg ble stående alene igjen midt på gulvet. De andre guttene nikket. Før jeg fikk sagt noe, kom Paul, livvakten vår, og Christina. «For en konsert!!» skrek hun. Hun var åpenbart ikke vandt til å bruke innestemme etter en konsert, så hun skrek alt hun sa. «Der var du!» sa Liam og smilte. Hun nikket, og gikk bort til han. «Jeg gikk meg bort..» mumlet hun da hun satte seg vedsiden av Liam som satt i en tomannsstol i andre enden av rommet. Jeg lo. «Det er jo ikke en bombe at du går deg bort.. Du kan rote deg bort i ditt eget hjem!» sa jeg og gikk rundt i rommet. De lo, alle sammen ? men det manglet en, en latter som ingen kunne sammenligne noen med - nemlig Nialls latter var ikke der. Ikke en gang stemmen hans hørte vi. Jeg så meg rundt. Var han blitt sur på meg? «Du burde gå etter han..» mumlet Zayn når han kom bort til meg. Jeg nikket, og gikk mot utgangen av rommet. Jeg smilte. «Straks tilbake, folkens.»

Jeg møtte Niall i konsertlokalet, bare få hundre meter fra der vi nettopp hadde spilt. «Niall!» ropte jeg, fordi han var på vei bort fra meg igjen. Han var åpenbart sur. «Niall!» ropte jeg igjen. Endelig stoppet han, og jeg løp bort til han. «Hva er det som skjer nå?» spurte jeg. Han så ned. «Jeg bare gir disse jentene noen autografer!» sa han og pekte på et par jenter som stod der. «Beklager, han kommer tilbake om fem.» sa jeg til jentene og dro med meg Niall. «Ikke tull bort dette her?.»  mumlet jeg med en gang. Han så på meg. «Jeg trodde vi hadde noe spesielt. At vi ikke var bare venner..» sukket han. Jeg så på han, og jeg hadde ikke ord. Jeg viste ikke hva jeg skulle si.Mer? :-) Hva syntes dere om denne historien? 

Dato: 17.05.2012   Kl: 19:12   Kategori: Historie - Min største hemmelighet   Kommentarer: 3

1D er tilbake til London.

Etter å ha vært en uke i sverige, så dro guttene tilbake til London i går. Her er bildene fra flyplassen:


Click to view full size image  Click to view full size image

Click to view full size image  Click to view full size image

Click to view full size image  Click to view full size image

Click to view full size image  Click to view full size image

Click to view full size image  Click to view full size image

Click to view full size image  Click to view full size image

Click to view full size image  Click to view full size image

Click to view full size image  Click to view full size image

Click to view full size image  Click to view full size image 

Click to view full size image  Click to view full size image

1DF_021.jpg

Click to view full size image  Click to view full size image 

Click to view full size image  Click to view full size image

Click to view full size image  Click to view full size image

Click to view full size image

Click to view full size image

Click to view full size image  Click to view full size image

Click to view full size image  Click to view full size image

Click to view full size image  Click to view full size image

Click to view full size image  Click to view full size image

Click to view full size image  Click to view full size image

Click to view full size image  Click to view full size image

Dato: 17.05.2012   Kl: 15:49   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 1

Confession - Liam og Louis

Dato: 17.05.2012   Kl: 11:32   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

One direction snakker svensk!

Dato: 16.05.2012   Kl: 22:44   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

One direction med Helium.


Haha!

Dato: 15.05.2012   Kl: 20:34   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

1D skal opptre på iTunes festivalen i september.


itunes festivalen skal være i
Roundhouse i Camden, London, og One direction skal gjøre en opptreden på Torsdag 20.


Harry Styles sa: ?We?re so happy to be playing at the iTunes Festival this year. Every year we see some of our favourite bands and artists on the bill so to be part of the line up this year is obviously incredibly exciting and we?re hugely grateful for the opportunity. We can?t wait to see our fans at the Festival.?

I tillegg til
1D, har andre artister bekreftet at de skal, som Usher, Jack White og Norah Jones - samt mer enn 60 andre artister!

Ikke bare det! Billettene er helt gratis, og kan bestilles HER! 

Dato: 15.05.2012   Kl: 20:30   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 1

gotta be you

heeei, jeg beklager for at jeg ikke har skrevet på en stund, men jeg har vært borte+ at jeg har en del skole for tiden. håper dere liker den ihvertfall da ! 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

DEL 7

 

Louis pov

 

Harry ropte på meg. Jeg snudde meg og skjønte ingenting så jeg tok et skritt da jeg også kom på det, Andrea viste jo ikke hvem var. Eller hun viste jo navnene vår, men ikke at vi var et boyband som var veldig store verden over med presse og paparazzier etter oss neste hele tiden. Jeg tok tak i armen hennes og dro hun inn igjen til Harry som sto der. ¨Hva er det der?¨ sa hun med en forskrekket stemme. ¨Jo, vi har egentlig helt glem å si det, men vi er et boyband altså vi guttene vi var med på X-factor i fjor og kom på tredje plass, Simon signerte oss bare to dager etter at vi hadde røket ut også har det egentlig bare gått oppover.¨ jeg pustet ut og så på Louis med et ¨forklar-resten-blikk¨ han satte i gang. ¨Vi har helt glemt å si dette til deg fordi du ikke viste hvem vi var og det var utrolig deilig å møte noen som ikke ser på deg som en kjendis med penger og alt det der, men som de vi er. Vi er bare fem gutter som elsker å synge og har oppnådd drømmen vår.¨ jeg pustet ut og så på Andrea med et din-tur-til-å-snakke-blikk. ¨Jeg vet ikke hva jeg skal si, først er jeg vel egentlig litt flau over at jeg ikke vet hvem dere er, men så må jeg også si at jeg kommer ikke til å se annerledes på dere fordi dere har penger og alt der det. Jeg vet hvordan det er å bli brukt for pengene sine så det er noe jeg aldri vil gjøre.¨ vi hadde ikke så god tid så jeg og Louis tok tak i Andrea fra hver vår side og gikk ut på trappen. Paparazziene tok helt av. De skrek ut spørsmål om hvem hun var og om vi delte kjæreste. Jeg måtte jeg av den siste og det gjorde de andre også vi kom oss inn i bilen. ¨ herregud for et kaos. Unnskyld gutter for at jeg ikke aner hvem dere er, men jeg liker dere¨ alle snudde seg mot Andrea og sa at det gikk bra. Jeg fikk ikke ut av tankene mine det hun hadde sagt om at hun viste hvordan det og bli brukt for pengene sine. Det var så rart, hvem kunne bruke eller ha noe slemt om Andrea. Jeg så på Harry og det så ut som at han også lurte på det.

 

Nialls pov

 

¨Wow, de er virkelig kjappe. Det er mange saker ute om deg allerede Andrea¨ jeg ga hun mobilen min før jeg fortalte de andre guttene om hva som sto der til vi ble avbrutt av Andrea som ropte ¨hva for noe? Jeg er ikke noe hore. Jeg er ikke noen av de tingene, bruker de ikke hodet til noe? Har de virkelig ingen fantasi?¨ jeg kikket opp og merket at alle i bilen så rart på meg, jeg tenkte meg om og skjønte hvorfor. Jeg hadde nettopp bablet ut på norsk. Jeg unnskyldte meg og sa noe av det om igjen bare på en litt finere måte. Jeg gikk inn på twitter og så at guttene hadde begynt å followe meg. Jeg tweetet at jeg var fremme i god behold og at jeg hadde det fint. Jeg tok også turen innom facebook for å se om det hadde skjedd noe nytt. Bare 5 venneforespørsler. Jeg godtok alle sammen og så sjekket jeg alle varslene. Det var flere linker til sider som skrev om meg med bildene som hadde blitt tatt uten for leiligheten min. Andrea så sur og skuffet ut der hun satt og skrev på mobilen sin i full fart. Jeg så at hun ble lei seg av alt som ble skrevet, men hun ville ikke vise det. Hun så opp med et tappert smil om munnen. ¨MAAAAAAT¨ jeg er så sulten ropte jeg ut da jeg så at vi var fremme på nandos. Jeg skulle til å åpne døren da Gemma ropte.

 

 

 // vil dere ha mer? og hva synes dere om den så langt? 

 

xx 

Dato: 15.05.2012   Kl: 16:14   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 1

Bilder de siste dagene fra sverige.

 

 

  pic.twitter.com/8buCedHD


(LLN! haha)

pic.twitter.com/Vc3QTxmF

pic.twitter.com/mvkDZnvC

pic.twitter.com/USW1JFKo

pic.twitter.com/0gMrUaeG

 

 

 

  

 

 Dato: 13.05.2012   Kl: 15:01   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 1

Haha.

 

1dhasvipaccess-tomyvagina:
letmalikharrysdimples:
thefake1d:
Let us forget the drama and enjoy Harry?s gay pinky.
Pinkys Up

0nedirecti0nn:
god i love you Niall

youvemadeit1dboys:
omg

 

youvemadeit1dboys:
tomlinslove:
WAY BETTER
hahahahahahahahahahahahahahahahaha


wepraiseonedirection:
LIAM.WHY.ARE.YOU.SO.CUTE?

 

 
 
 

 
 
 

Dato: 12.05.2012   Kl: 23:47   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

"Bosses In the studio"

Dato: 12.05.2012   Kl: 22:33   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 1

Nye bilder // 1D i SverigeDato: 12.05.2012   Kl: 20:22   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

Liam - bildedryss

En kjekkas uten like! Jeg har ikke ord..

Dato: 11.05.2012   Kl: 19:07   Kategori: Liam   Kommentarer: 0

Min største hemmelighet DEL 13

Innenfor døren stod Harry, naken. Han var som oftest naken. Han pleide å si at det å være naken, var sundt. Og det kom jo godt med for Harry, ettersom han ikke var den sunneste av guttene. Han snudde seg mot oss, og både jeg og Christina flirte. «Harry!» sa jeg. Han rødmet. «Der var dere ja..» mumlet han. Niall og Louis lo. «Haha! Det var det vi sa! Når du skulle skifte, kom Christina og Sarah til å komme.» sa Niall. Han lo hysterisk. Jeg flirte litt. Harry løp inn på toalettet, og jeg gikk inn i rommet. «Hei folkens!» sa jeg og smilte. Jeg strakte ut armene, og Louis kom løpende mot meg. «Godt å se deg igjen, jenta vår!» sa han og smilte. Vi klemte hverandre - og som vanlig var det en skremmende hard klem. Louis var en brutal klemmer. Han klemte alt og alle, overralt - det viste alle. Jeg merket at Christina var blitt stående i døråpningen, og noen jenter, som tydeligvis var fans, var på vei inn i backstagerommet. «Lukk igjen, Christina» sa jeg fort. Hun reagerte ikke helt med en gang, men etter vært var hun tilbake på jorden og gikk inn i rommet, lukket og låste døra og smilte.
«Hei, jeg er Liam, hvordan går det?» spurte Liam henne. Christinas øyne gikk trill rundt. «Hei Liam! Jeg har aldri hatt det bedre?.» mumlet hun. Imens dette, kom Niall og klemte meg. «Hei du!» sa han og smilte. Mens han klemte meg, løftet meg han opp så jeg svevde opp i luften. Jeg flirte. «Hei Niall..» sa jeg kjærlig. Han satte meg ned, og smilte. Han så meg inn i øyene. «Jeg har savnet deg.» mumlet han, og skulle til å kysse meg. Hva var det han trodde? Vi var absolutt ikke sammen.. Måtte jeg virkelig si det til han? Heldigvis kom Zayn før kysset ble til ekte. «SARAH!» sa han og dyttet til Niall og klemte meg. «Vas happenin?! Jeg trodde du ikke skulle være med i dag.. du kom jo aldri!» sa han. Jeg ristet på hode. «Zayn, tulling.... Jeg er her nå! Og her er Christina, min fantastiske venn.» sa jeg og pekte bort på Christina som allerede hadde blitt god venn med Liam - de stod og pratet fortsatt. Hun så på guttene nå. «Heii dere!» sa hun med et smil. Hun hadde blitt bedre nå. Ingen nerver eller noe lignende. Guttene håndhilste på henne. «Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!» sa Niall og smilte. Liam og Louis nikket, og Christina smilte. «2 minutter til show!» sa Paul, livvakten våres. Christina gikk ut av backstage rommet og gikk inn i salen, Harry kom ut av badet og vi ble igjen og gjorde kampropet. Nå var det tid for å rocke alt og alle!Mer? :-)
Takk for fine tilbakemeldinger! Fortsett og kommentere - det gir meg masse motivasjon!

Dato: 11.05.2012   Kl: 17:32   Kategori: Historie - Min største hemmelighet   Kommentarer: 5

More than this - video

Dato: 11.05.2012   Kl: 12:41   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

Zayn og Paul

Zayn og Paul (livvakten) i Sverige akkurat nå :)

Dato: 11.05.2012   Kl: 11:40   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

Er dette Niall's nye kjæreste?

Ryktene sier at dette er Niall Horans nye kjæreste. Hun heter Ali og kommer fra Irland - Mullingar. De møttes sist når Niall var hjemme for noen dager siden. Ali sier til pressen at de er veldig nærme hverandre, men hun vil ikke kommentere saken om de er sammen enda. Pressen har også undersøkt dette med Niall, og han velger også og ikke kommentere saken noe nærmere.

Hva tror du?

Dato: 11.05.2012   Kl: 08:20   Kategori: Niall   Kommentarer: 0

mer info

 

her er det litt fakta om dems opphold i sveroge. hvor sant og riktig dette er aner jeg ikke, men jeg stoler på det! // guttene i stocholm idag.

 

 

xx

Dato: 11.05.2012   Kl: 02:22   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

more than this

http://www.youtube.com/watch?v=b-RQIN3wo5U&feature=g-u-u

 

 

 

 
den kom ut for ca 1 time siden. det er en ¨musikk video¨av more than this. enjoy!

 

xx 

Dato: 10.05.2012   Kl: 23:48   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

Guttene er i SVERIGE!


Helt nytt bilde av guttene! Her er de i Sverige.... De er i Sverige akkurat nå, og planen er at de skal jobbe med albummet sitt i et par dager i Sverige. De skal ikke gjøre noen konserter, kun et par intervjuer. Dette er det ryktene sier - ingen ting er sikkert. Det som er sikkert, er at bildet over er fra i dag - og i Sverige er de!

Dato: 10.05.2012   Kl: 21:45   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

Min største hemmelighet DEL 12

Etter samtalen med Niall, og taxien til meg og Christina endelig kom, satte vi oss inn i bilen. Christina var mest spent av oss. Jeg så på henne. Hun virket nervøs, men hun prøvde iherdig og skjule det. Jeg kikket ned i taxi-gulvet. Jeg tenkte på Niall. Alt han hadde gjort for meg. Det var helt fantastisk og uvirkelig. Jeg var jenta som var blitt mobbet mange år gjennom skolen ? ideelt sett hele livet. Nå var jeg den heldigste jenta som noen gang hadde levd. Det var i alle fall det jeg følte. «Liker du han?» spurte Christina, og brøt opp tankene mine. Jeg kikket på henne, og tenkte meg litt om. «Om jeg liker Niall?» Christina nikket. Likte jeg Niall? Gjorde jeg virkelig det? «Jeg vet ikke, Christina.. Han er jo kjekk og sånn.» mumlet jeg. Hun så på meg, og tok tak i hånden min. «Han er åpenbart forelsket i deg.» sa hun. Hun smilte, og jeg smilte tilbake. «Vel.. Jeg er ikke så sikker på det. Vi er jo bare gode venner, er vi ikke?» mumlet jeg. Jeg ble litt sjenert når jeg tenkte over at taxisjåføren hørte på alt vi sa. «Han kjøper et hus som dere kan bo i alle sammen, slik at alt blir enklere for deg. Han gir deg komplementer hele tiden. Hvor mange 'gode venner' gjør det for hverandre?» sa hun, og flirte litt. Jeg tenkte meg litt om. «Kan vi prate om dette senere?» sa jeg og så litt ned. «Når alle guttene er rundt? Javell..» sa hun småirritert.Jeg og Christina gikk inn i konsertlokalet ? spente begge to. Jeg var spent fordi jeg skulle se mine beste venner igjen, men også fordi jeg nå skulle se Niall igjen. Etter en dag savnet jeg han. Ja, for det måtte jo ligge noe i det? Likte jeg han? Sånn, ?kjæreste-liker?? Christina var mest spent på å møte selve guttene. Jeg var stolt av henne, hun tok det mye roligere enn det jeg gjorde første gang. «Er du klar?» sa jeg når vi stod foran døren inn til backstage-rommet. Hun nikket iherdig. Jeg smilte, og lukket opp døren. Det som var på innsiden av døren overrasket oss. Jeg begynte å flire litt.


 

Mer? :-) Håper dere forsatt liker denne historien! Lite oppdateringer på denne fortiden. "gotta be you" er en utrolig bra historie skrevet av Pernille, min kjempe koslige kusine! :-) Håper dere forsatt er keen på mer på denne! Gi meg inspirasjon til å fortsette å skrive - gi en kommentar om hva du syntes!

Dato: 10.05.2012   Kl: 20:49   Kategori: Historie - Min største hemmelighet   Kommentarer: 3

gotta be you

Del 6

 

andrea´s pov

 

Jeg hoppet i dusjen da klokken nærmet seg 6. Gemma lette etter hva hun skulle ha på mens hun samtidig lette etter esken som det sto viktige ting på oppi den lå nemlig alle håndklærne mine og sengetøyet. Jeg hørte at døren åpnet seg og lukket seg ganske fort. Da jeg var ferdig lå det et håndkle på stolen. Jeg tørket meg og gikk ut i stuen for å finne frem kofferten min med all sminken og alle klærne mine i. Jeg sminket meg egentlig ganske enkelt. Og et ikke for pyntet, men heller ikke for chill.

 

//Gemma´s antrekk

 

 

 

//mitt antrekk

 


 

 

Slik endte vi da opp med å gå. Klokken var kvart på syv så vi bestemte oss for å gå bort siden Gemma ville gjerne hilse på de andre også før vi gikk ut.

 

Jeg kom på en ting som jeg måtte spørre Gemma om før vi gikk ut, men rakk det ikke etter som hun hadde små løpt bort til døren til Louis og Harry. Mens jeg låste var hun allerede halveis innen for døren. Jeg små løp bort til døren hun gikk inn. Hun sto og snakket med Zayn og Liam mens Harry, Louis og Naill sto og snakket sammen.

 

Harry pov

 

 

 

Andrea kom inn døren som en prinsesse. Det var virkelig noe men hun som gjorde hun så spesiel, jeg måtte snakke med Gemma. Det var lenge siden jeg hadde følt det sånn og den gang ble jeg knust. Louis dultet borti meg som tydet på at jeg hadde stirret litt for lenge på hun uten og si noe. ¨Hei¨ jeg vinket hun mot oss. ¨Hei, gutter¨ sa hun med sin myke og behagelige stemme. ¨Skal vi gå snart? Jeg sulter¨ jeg trengte ikke snu meg engang for å vite hvem som hadde sagt det. ¨Vi har jo bestilt bord så det er vel bare å komme oss avgårde da¨ sa Liam mens han gikk sakte mot døren. Alle sammen kom seg ut mens Louis låste døren gikk alle sammen ned mot utgangen. Vi hørte flere jenter rope navnene våre da jeg kom på at Andrea ikke viste hvem vi var. Jeg snudde meg for å si ifra, men de hadde allerede gått ut med Andrea på slep.

 

 

Dato: 10.05.2012   Kl: 19:13   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 2

Svar på spørsmålsrunden


Håper den falt i smak :-)

Dato: 10.05.2012   Kl: 18:58   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Hva ønsker du?

Vi på bloggen har lite å blogge om fortiden, og vi lurer på om hva du ønsker mer av her på bloggen! Si din mening og kom med innspill i kommentarfeltet under.

Dato: 10.05.2012   Kl: 18:29   Kategori: Blogg   Kommentarer: 0

Zayns nye hårfrisyre

Zayn har klippet seg! Hva tycker du?

Dato: 10.05.2012   Kl: 14:45   Kategori: Zayn   Kommentarer: 0

Niall i irland

Dato: 09.05.2012   Kl: 21:21   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

One direction skal til sverige i morgen.

Guttene skal til sverige imorgen, hvis ikke de kommer imorgen så er de garantert i Sverige på Torsdag. De skal dit for å jobbe med deres andre album! 

de er der/på vei nå :D

 

 

Dato: 09.05.2012   Kl: 21:20   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

"More than this" - musikk videoen kommer til fredagen!


Tumblr_m37vl8skpi1r8zhr4o1_500_large

Dato: 09.05.2012   Kl: 21:17   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

Danielle twittrer om Zayn

Danielle, Liams kjæreste twittret dette for noen timer siden. Hva mener du om at Zayn røyker? Jeg personlig mener at om han står for det valget han har tatt, godtar jeg det. Det er hans kropp, og det er hans valg.
- M

Dato: 09.05.2012   Kl: 19:46   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

bildedryss


// der er såå fint 

 

 


// herlige 

 

 


// elsker det bildet 

 

 


//  helt enig ! 

 

 


// larryyy 

 

 


// awwii

 


// herlige gutter det der altså

 

 


// de er så utrolig søte! 

 


// looove 

 


// handsome 

 

 

// hvilket bilde liker du best?

xx 

Dato: 09.05.2012   Kl: 17:36   Kategori: One Direction   Kommentarer: 0

gotta be you

gotta be you er da det nye navnet på don´t you know who i am? 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Del 5

 

¨GEMMA, hva gjør du her? Skulle ikke du låne leiligheten vår?¨ ¨Jo, men jeg fant ikke frem, så jeg overnattet på et hotell i stede, men hva gjør du her?¨ ¨Ehm, jeg bor her eller ikke her, men der¨ jeg pekte bort på den andre døren. ¨Åja, jeg fant ikke frem jeg, men er Andrea her eller har jeg gått feil nå også?¨ Andrea kom gående mot gangen da hun ropte ¨Gemma! hei det er lenge siden¨ ¨Hei, hva gjør Harry her?¨ Gemma så rart på oss begge ¨Åja, ehm hvordan vet du hvem det er?¨

Jeg begynte å bli forvirret av alt dette. Var Gemma venninnen til Andrea og var Andrea venninnen Gemma skulle møte siden hun egentlig skulle låne leiligheten til meg og Louis? ¨Harry er broen min, men hva gjør han hos deg?¨ Andrea var helt i sjokk. Hun fikk fram ¨broren din? Han lurte på om jeg trengte hjelp med å pakke ut så jeg sa ja¨ det begynte å synke litt inn for meg at jeg egentlig viste mye om Andrea siden Gemma hadde snakket en del om hun etter hun kom hjem fra Norge for et par år siden. Jeg slapp Søsteren min forbi meg mens hun og Andrea bablet i vei om hvor tilfeldig dette var. Jeg følte meg litt utenfor helt til Andrea sa ¨Står fortsatt middags tilbudet?¨ ¨Ja, selvfølgelig¨ jeg snudde meg mens jeg smilte. Jeg gikk sakte ut til gangen før jeg gikk stille ut og inn til meg selv.

 

¨Louis, Gemma er her! Hun er inne hos Andrea.¨ Louis så rart på meg ¨Hva sa du sa du? Er Gemma inne hos Andrea? Hvorfor?¨ ¨Husker du ikke at hun spurte om hun kunne sove her en natt, men så fant hun aldri fram. Så hun overnattet på et hotell i stede. Og hun skulle jo til London for å møte en venninne og venninnen hennes er Andrea¨ avsluttet jeg mens jeg heiv etter pusten det hadde gått så fort. Jeg tok opp mobilen og skrev en melding til Zayn, Niall og Liam: hei, vi skal ut og spise senere i kveld med Gemma og Andrea. Forklarer senere kom til meg og Louis klokken syv.

Send. Sånn nå var det til Gemma og Andrea: Hei, kom til meg og Louis klokken syv. De andre blir også med. Btw savnet deg masse Gemma. Xx

mobilen min plinget med svar fra alle guttene: ok. See u. Mens Gemma skrev: savnet deg og. Den er grei. Xx

 //gemma søsteren til harry, 

 

 

Dato: 09.05.2012   Kl: 16:09   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 2

meet my idols!

429585_252743444815850_136565546433641_538372_1203831165_n_large

Dato: 08.05.2012   Kl: 22:58   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

Boyfriend

Til dere som enda ikke har presentert zayn, deres kjære, er dette det fineste bildet av han.

Dato: 08.05.2012   Kl: 22:36   Kategori: Zayn   Kommentarer: 0

Harry er tilbake til LA alene - på møte med mysterisk blond jente.

Harry har dratt tilbake til USA uten bandet. Ikke vet vi hva grunnen er, men han ble raskt avgårde i en ventende bil sammen med en hot blonde dame - som vi må innrømme ser litt eldre enn Harry - men som ikke ville være en merkelig ting.Hva tror du?

Dato: 08.05.2012   Kl: 22:20   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 1

Fans hater Niall's kusine!Etter en
natt i Niall sin hjemby i Irland i løpet av helgen, dukket bilder av Niall Horan med et par damer på armen.
Han ble knipset da han hadde god stund, men når bildene treffer Twitter, lagde fans et opprør mot Niall sin kusine Emma Horan, mistenker henne for Niall kjærlighet interesse. Hun forsvarte seg fra tweets og sa: " Han er min fetter!!! Hvorfor freaker alle ut? vær så snill og ta det rolig, stopp å trend navnet mitt takk!?Etter feilen oppsto, tok noen Directioners å skrev på twitter: ". Stolt av å si at jeg aldri har sendt noen hatefulle meldinger til Caroline Flack, Hannah Walker, Danielle Peazer, Eleanor Calder, Emma Ostilly eller Emma Horan"Ryktene spredte seg som Emma hadde fort slettet kontoen hennes. Men i dag avslører det at hun fortsatt er aktiv, og har følgere på over 40 000!Dato: 08.05.2012   Kl: 22:02   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

Liam i dag.Liam utenfor huset til foreldrene i dag :-)

Dato: 08.05.2012   Kl: 20:24   Kategori: Liam   Kommentarer: 0

gotta be you

DEL 4

 

Der sto de alle sammen som spøkelser helt til Louis braste ut i latter. Hvorfor ante jeg ikke, men Harry ble tydeligvis veldig flau for han så rett ned i gulvet. Liam kom bort til meg og spurte om det var jeg som skulle bo der. ¨Ja, jeg flyttet nettopp inn. Jeg viste ikke at dere også bodde her.¨ ¨ Vi bor her alle fem, vi flyttet for ca et år siden.¨ ¨Men hvorfor bor dere ikke i hver deres leilighet, dere eier jo bare fire av de?¨ ¨Jo, Harry og Louis bor sammen skjønner du mens vi andre har vår egen.¨ ¨Jeg får neste komme i gang med utpakkingen, jeg begynner på skolen om to dager så alt må neste på plass før det pluss at jeg får besøk snart så. Hade da gutter¨ ¨ Hade, trenger du hjelp med noe?¨ sa Harry etter at han var ferdig med å rødme. ¨Ja takk, om du vil så¨ ¨Ja, jeg kan godt hjelpe deg jeg.¨

vi gikk inn til leiligheten min mens Harry bæret esken som hadde stått utenfor. ¨Hvor skal jeg sette den¨ ¨du kan bare sette den rett ned om du gidder¨ han gjorde som jeg sa og spurte om det var noe mer jeg trengte hjelp til. Vil du løfte den esken der til meg sa jeg og pekte på en eske som det sto filmer og bøker på. ¨her. skal du bo her helt alene?¨ ¨Ja, skal gå på skole her. Så det er bare meg som skal bo her, eller jeg får besøk av venninnen min i dag som skal være her i to dager til hun skal hjem igjen.¨ jeg åpnet esken og begynte å sette filmene i den ene hylle som hadde blitt montert ferdig før jeg kom. ¨Vil du og vennen din kanskje bli med ut og spise senere i kveld?¨ ¨Jeg er ikke sikker på om hun har planlagt noe, så kan jeg ikke si ifra senere?¨

 

harry pov

 

Ingen hadde noen gang sakt kanskje til og bli med meg og guttene ut, men hun viste jo ikke hvem vi var så det var kanskje derfor. Mobilen hennes ringte og hun unnskyldte seg før hun tok den. Jeg kunne høre at hun lo mens hun snakket med den som hadde ringt hun. Det banket på døren, det så vist ikke ut som at hun viste det så jeg gikk ut til gangen og åpnet døren. Jeg ble helt paff da jeg så hvem som sto i døren med mobilen inntil øret.

 

 

 

//gangen 

 

 

 

 


// antrekke bare i en sofa

Dato: 08.05.2012   Kl: 19:30   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 1

Confession

jeg tror det er kødd..haha!

Dato: 08.05.2012   Kl: 18:59   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

Drunk Nialler

Dato: 08.05.2012   Kl: 18:54   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

Perfect Zayn..


Haha!

Dato: 08.05.2012   Kl: 18:52   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

Niall ute på fest i Irland

Niall har kommet hjem til Irland nå, og lørdag kveld var han ute med sine aller beste venner! Her er noen bilder.Og - vi elsker at Niall kysser alle jentene han ser rundt seg når han er full..... Hvem vil ikke være på fest med han, for og si det slik?

- M

 

Dato: 08.05.2012   Kl: 16:08   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

Heeey

Ville bare si at det er jeg altså Pernille som skriver på den historien som heter : don't you know who I am?
Jeg pønsker ut et nytt navn, som vil komme imorgen var planen:) samme historie nytt og bedre navn!

Og takk til alle som liker historien min!
xx
Dato: 08.05.2012   Kl: 00:07   Kategori: Historie - Min største hemmelighet   Kommentarer: 1
Stikkord: one direction

Min største hemmelighet DEL 11?


Jeg så dere lengtet og spurte etter denne historien! Takk for det. Forfatteren av den andre, er ikke meg, men alikavell! Takk for alt posetivt. :-) Vi som blogger her setter så stor pris på det. beklager for lite oppdateringer i det siste - vi kommer sterkere tilbake nå!Jeg snudde meg mot henne, og smilte litt. «Dette er jo fantastisk!» sa hun. Christina så på meg, og jeg så på henne. «Hva da? ..» mumlet jeg. «Du er med i One Direction, Sarah!» sa hun. Jeg så på henne, med skakket hode. «Så du er ikke sur på meg? Jeg mener.. Jeg har holdt dette hemmelig for deg hele tiden.» mumlet jeg. Jeg satte meg i soffaen igjen, og hun kom etter. Hun ristet på hodet. Smilet mitt ble større enn noen gang. Hun klemte meg. «det er såå.. Jeg blir starstruck bare å se på deg!» sa hun sprudlende. Jeg lo. «Er du virkelig sammen med de HVER DAG?» fortsatte hun. Jeg nikket. Plutselig ringer telefonen, og jeg kikker på den. «det er Harry.. Kan jeg ta den?» spurte jeg henne. Jeg viste hun ville si ja. Hun var stor fan av Harry, og hun ville vært starstrucked bare hun hadde hørt stemmen hans. Hun nikket ivrig. «Høyttaler! Høyttaler!» sa hun like ivrig. Jeg trykket på ?svar? og deretter på høytalerknappen. «Hei Harry!» sa jeg smilende. «Sarah! Jeg må fortelle deg noe! Dette er supert!» sa han og jeg hørte gjennom telefonen at de fire guttene satt der og lyttet. «Kom igjen!» sa jeg spent.«Det er jo helt fantastisk!!!» sa jeg glad. «Så du kan flytte inn så fort han har fått huset.» sa Harry. Jeg så på Christina. ??wow?? hvisket jeg til henne. Niall hadde kjøpt et mega stort hus, og nå ville han at jeg skulle flytte inn. Alt gikk så fort nå? Men ? jeg likte det. «Mendu!» sa jeg fort da jeg hørte at Harry skulle til å si ha det og legge på. «Ja?» sa han nysgjerrig. «Kan Christina være med i dag? Eller liksom.. Backstage? Jeg tror hun vil like det.» mumlet jeg. Jeg kikket opp på henne. Hun smilte og hadde tårer i øyene. Hun var kanskje One Directions største fan. «Klart det! Ta hun med deg! Vi ser frem til å møte hun.» mumlet han også. Jeg smilte litt for meg selv, og så ned i sofaen. «vi snakkes da.. Vi drar nok snart.. Ser deg om 1 time.» mumlet jeg . «Vi snakkes, beste.» sa han. Jeg hørte at Niall var i bakgrunnen. «Hils! Hils! Du må hilse, Harry!» hørte jeg han sa. Jeg fniste litt. «Niall! Jeg er glad i deg. Sees» sa jeg slik at han hørte det. Jeg la på, og la telefonen på bordet vedsiden av. Christina så fortsatt på meg med store øyne. «Dette er uvirkelig..»  mumlet hun. «Jeg skal få treffe One Direction!

«Jeg klarer snart ikke å vente.... Kan ikke taxien komme snart?» sa Christina og gikk frem og tilbake på gaten. Vi hadde stått og ventet på den i en halvtime nå.. «Jo.. Vi er nødt til å komme oss av sted..» idet jeg fikk sagt det siste ordet, ringte Niall. Jeg tok den så raskt jeg kunne. «Sarah! Dette haster altså.... Når skal du ta dette seriøst? Du er nødt til å komme helt presist!» sa han irritert. Jeg gikk frem og tilbake, jeg også. «Niall, ro deg ned.. Vi kommer snart! Taxien er bare litt sen..» mumlet jeg, og prøvde og berrolige han med stemmen min. «Åh.. sorry.. Men, dere kommer snart? Dere er ikke bare litt sene, dere er kanskje mer enn altfor sene, tenk!» fortsettet han like stresset. Jeg måtte le litt. Han hørtes jo ut som en liten unge.. «Joda, jeg ringer bare til en annen taxi» sa jeg. «fint, vennen. Jeg savner deg» sa han plutselig. "Det er en dag siden vi så hverandre, Niall." sa jeg og ristet litt på hodet for meg selv. " Jeg vet.. Men du er helt... fantastisk" 

Dato: 07.05.2012   Kl: 20:47   Kategori: Historie - Min største hemmelighet   Kommentarer: 3

Don`t you know who I am?

DEL 3

 

Vi hadde akkurat landet og fikk lov til å ta av oss beltene og reise oss. Jeg smilte til guttene før jeg tok ned bagen min og skulle til å gå. Da jeg kjente at noen tok meg i armen, jeg snudde meg og sto face2face med Harry. ¨ Det var hyggelig å møte deg, kanskje jeg ser deg igjen?¨ ¨kanskje det¨ ¨her¨ han visket meg inn i øret. Det kilte. Jeg tok lappen og puttet den i lommen før jeg gikk ut av flyet . Jeg så en masse jenter hyle det samme som de på flyet og flyplassen.For de ropte også ¨ONE DIRECTION¨

 

Harry pov

 

Hun var så pen, og det at hun ikke viste hvem jeg var gjorde bare sånn at jeg ville bli bedre kjent med hun. Elelr hvem vi var, hun hadde ingen anelse. Hun kunne bli kjent med meg på en helt annen måte enn noen andre hadde etter X-Factor utenatt guttene da. Jeg følte at hun så meg og ikke Harry Styles. Hun så ikke på oss som kjendiser, hun viste nok ikke at vi var så store som vi er, men det gjorde ingenting. Hun skjønte nok noe ettersom det med liv vakten og alle jentene, men det virket ikke som det brydde hun så mye som det kunne ha gjort for en annen jente. Jeg var så glad vi tok et fly senere enn det som var planlagt. Noen dultet borti meg og så på meg med et spørrende blikk. ¨Hva jeg er trøtt¨ sa jeg og prøvde så gått jeg kunne å skjule hva jeg tenkte på. ¨Skal vi gå, de venter på oss¨ sa Liam. Louis bare lo han hadde tydelig vis skjønt at jeg tenkte på Andrea. Det var virkelig noe med hun som fikk meg til å smile, men om jeg kom til å høre fra hun var en helt annen sak. Niall klagde på at han var sulten mens Zayn fikset litt på håret før vi gikk ut av flyet og ble møtt av en hel haug med skrikende jenter som ropte etter oss. Jeg ble blendet med blits så jeg ga opp å se etter hun. Jeg ga all oppmerksomheten min til jentene som ropte navnet mitt og de andres. Når det hadde roet seg litt og vi var på vei ut hørte jeg fire jenter snakke sammen, jeg kunne ikke noe for at jeg ¨lyttet¨ til samtalen. ¨Spurte han om ditt twitter navn?¨ ¨nei, noen av deres?¨ ¨nei¨svarte de andre jentene i kor. ¨ han er singel ikke sant?¨ ¨ ja, popstar skrev det på twitter senest igår.¨ jeg gikk sakte mot dem. ¨Hei jenter, hva snakker dere om?¨ jeg kunne ikke dy meg, jeg måtte bare spørre. Men et så direkte svar og spørsmål ventet jeg ikke. ¨ vi snakket om deg og om du er singel eller ikke. Er du det? Eller har en i kikkerten?¨ jeg ble hel paff, ehm.. ehm... var alt jeg fikk frem. Jeg mannet meg opp og svarte.¨ jeg er veldig singel, men om jeg har noen i kikkerten får dere ikke vite, men det var koselig og snakke med dere. Jeg overhørte også at dere sa at jeg ikke hadde spurt om twitteren til noen av dere, så hva er den?¨ jenta som ikke hadde sagt noe ropte ut navnet sitt. ¨ mitt er @iloveharrystyles¨ ¨så fint navn det kommer jeg til å huske.¨ jeg gikk bort til bilen det de andre ventet.

 

andrea´s pov

 

Jeg hadde fått nøkkelen av han som hadde ansvaret for komplekset jeg skulle bo i. Han sa at det bodde fem gutter til som tok opp de andre fire lelighetene, det var fem i hele ¨huset¨ om man kan kalle det et hus. Det var mer et kompleks med fem leiligheter inni seg. Som var separate. Jeg skulle bo i den som var i midt i gangen, mens de fire andre lå to og to på hver sin side av min. Jeg låste opp døren og gikk nesten på alle møblene jeg hadde sendt over fra Norge. Jeg løftet bagen min over alt sammen og så etter soverommet. Sengen jeg hadde bestilt var kommet på plass. Det var helt utrolig at jeg skulle bo her et år alene. Jeg hørte skritt i gangen og så ut av nøkkelhullet. Der sto det fem gutter. Det var de jeg hadde sittet på flyet sammen med. De snakket om meg. De snakket om de skulle banke på eller ikke. Jeg tok opp lappen fra jakken min og tastet inn nummeret som sto på lappen.¨Hallo, hvem er det¨ sa en skeptisk stemme ¨Ehm, hei det er Andrea¨ sa jeg spørrende inn i røret. Jeg listet meg bort til nøkkelhullet og tittet ut. ¨Oja, hei¨ han sto og gliste til de andre guytene og pekte på mobilen sin mens han mimet navnet mitt. Jeg lo ¨hva ler du av?¨ jeg hadde tydeligvis ledd høyt. ¨Ikke noe, glem det.¨ det var en pinlig stilhet. Jeg brøyt den med å si hade. Jeg tittet fortsatt ut av nøkkelhullet mitt. Han så skuffet ut. Den siste esken min hadde kommet så jeg åpnet døren og gikk ut til fem forvirrede ansikt.

 

 

 

mer?

Dato: 07.05.2012   Kl: 08:07   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 3

Zayn og hans kusine idagDato: 05.05.2012   Kl: 14:51   Kategori: Zayn   Kommentarer: 1

Glee - what makes you beautiful (cover)


Dato: 04.05.2012   Kl: 23:44   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

One direction i Australia - INTERVJU

For et par uker siden var guttene i Australia. Her er det jeg syntes er det beste intervjuet de gjorde. Sorry, men det ble to deler!

Hva syntes du?

Dato: 04.05.2012   Kl: 22:50   Kategori: Intervjuer   Kommentarer: 0

Liam og Danielle i orlando

    

   

Dato: 04.05.2012   Kl: 22:36   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

bildedryss
Fytti faen så sykt fin.


HARRY!Dato: 04.05.2012   Kl: 19:02   Kategori: ~ bildedryss   Kommentarer: 0

Don´t you know who i am?

DEL 2

 

Da jeg endelig kom meg forbi, snudde jeg meg og gikk rett på veggen som jeg ikke så før jeg traff den. Dett neste jeg husket var at jeg lå på en benk med den store mannen lent over meg. Jeg åpnet det ene øyet helt opp og spurte hvem han var. Han svarte ikke, jeg sa det engang til jeg prøvde en siste gang denne gangen på engelsk han svarte med en gang. Mysterium løst han var ikke norsk men britisk. Jeg spurte vennelig hvem han var og hvorfor han sto forann meg. Han sa at han hadde fått beskjed og å passe på meg til jeg våknet. Han gjorde bare jobben sin. Jeg satte meg opp, hodet mitt verket. Jeg spurte han hva som hadde skjedd og han sa at jeg hadde gått rett på en vegg. Jeg takket han pent og sa at han kunne gå tilbake til joben sin siden jeg hadde våknet, men han nektet.

 

¨Ding dong¨

¨Flyet til London som skal gå om ca 30 minutter ber alle passasjerer som skal reise med første klasse vennligst komme til skranken med bilett og pass klart. Tusen takk¨ denne gangen fikk jeg reise meg. Jeg gikk bort ga dem passet og biletten, damen jeg ga den til ba meg gå til siden. Jeg gjorde som hun sa. ¨ Jeg beklager dette, men siden det var tull med bookingen din så har du blitt plassert i midten av to seter. Håper dette går bra¨ ¨Ja, det går bra. Takk for at du sa ifra¨ Jeg kom meg inn på flyet også at den store mannen som hadde passet på meg gikk inn like før meg. Han gikk med armene i korst og så ganske skummel ut, men han hadde et vennelig smil. Jeg satte meg ytterst på den raden jeg skulle sitte siden de jeg skulle sitte mellom hadde ikke kommet ennå. Jeg snudde meg og så at det var mange andre som ikke var første klasse som hadde begynt å gå på så jeg lurte på om de var for sene. Nesten alle hadde kommet og satt seg, men de fem setene ved siden av meg, eller to av dem på min rad og tre på den andre på min venstre side var fortsatt tomme. Helt til jeg hørte noen jenter skrike og juble, jeg reiste meg opp for å se hva som skjedde jeg så bare fem gutter som smilte og vinket de var på vei hit. Jeg tok opp mobilen min siden jeg ikke hadde noe annet å gjøre så jeg tekstet Gemma og sa at jeg var forsinket, men at jeg satt på flyet før jeg fikk savar satte jeg den på flymodus. Guttene hadde gått litt nedover i flyet og tok bilder med en masse jenter. Jeg snudde meg tilbake og satte på musikk fra iphonen min. Jeg skvatt til da noe prikket meg på skulderen. Jeg snudde meg fort og reste meg opp, flyttet meg og ga plassen ved vinduet til en med helt blondt hår og skjeve tenner. Jeg satte meg ned på plassen min mens den andre gutten satte seg ved siden av meg. De tre andre satte seg på den andre raden på venstre side de var vist gode venner alle sammen. Gutten på min høyre side snakket til han blonde og han svarte jeg fikk med meg alt de sa, de var britiske eller han med det blondet hårt hadde en litt annen dialekt eller aksant enn de andre så jeg tippet at han var fra Irland eller noe lingnede. Flyet skulle til å ta av da han på min venstre side prikket med på armen jeg dro ut proppene jeg hadde i øret og snudde meg mot han. Han tok fram hånden sin å sa navnet sitt. Jeg tok hånden hans og hilste på han. ¨ Hei ¨ ¨Hei¨ sa jeg før jeg snudde meg og så rett fram igjen.¨ hva heter du?¨ ¨ Andrea, og du?¨ sa jeg mens jeg stirret han rett inn i øynene. ¨Harry¨ Jeg hørte noen som plystret. Jeg reiv meg bort fra blikket hans og så mot venstre der de tre andre guttene satt og smilte. Flyet skulle til å ta av. Jeg var utrolig sliten, men det var så mye bråk. Masse jenter som gråt og hylte. Jeg fikk ikke helt med meg hva du ropte, men jeg tror de ropte ¨ONE DIRECTION¨ jeg snudde meg mot han som tydelig vis het Harry. Jeg spurte vennelig om han hadde en hodepine tabelett. Han nikket og spurte en som het Liam om han kunne få en. Harry snudde seg mot meg igjen og ga den til meg. ¨Her, går det bra med deg? Eller dumt spørsmål, men hvor skal du?¨ ¨Jeg skal til london. Skal gå på skole der ett år. Ja, det går bra, men jeg bare fikk så vondt i hode av de jentene der¨ jeg snudde og pekte på de før jeg snudde meg tilbake slik at jeg så fremover igjen. Han lo det samme gjorde resten av guttene. Jeg skjønte ikke helt hvorfor. Jeg tok opp en flaske vann og svelget tabeletten.

Vi kunne endelig reise oss og gå litt rundt så jeg benyttet sjangsen min og reiste meg han flyttet seg med en gang for meg og de andre guttene reiste seg de også. De kom bort til meg en og en og hilste på meg. Jeg tenkte at det var litt rart siden jeg hadde aldri opplevd det før, men de var høffelige og snille så hvorfor ikke. Jeg ble ¨kjent¨ med de om du kan kalle det det. Jeg fikk med meg at de het: Harry, Louis, Zyan, Liam og Niall. De sa noe ord jeg ikke ante fantes. Og til at jeg hadde lært med og snakke engelsk fra jeg var tre så burde jeg virkelig vite disse ordene, men jeg greide ikke å forstå hva de snakket om. De så på meg og snudde seg igjen akkurat som om de snakket om meg. ¨Dingdong ¨ vi lander om ti minutter og ber dere venligst sette dere ned. Tusen takk¨ jeg tok på meg setebelte. Dette var den rareste flyturen jeg noen gang hadde hatt, men det var utrolig morsomt og møte de fem guttene også. Jeg ante enda ikke hvem de var, men det var noe kjent med han ene. Han som satt ved siden av meg jeg hadde sett han et sted før. Jeg ante ikek hvor, men jeg var hundre prosent sikker på at jeg hadde sett de andre før også. Hvor hadde jeg ansikte hans fra? 

 

 

 

mer? 

Dato: 04.05.2012   Kl: 15:14   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 1

aww

det er noe av det søteste jeg har sett ! 

Dato: 03.05.2012   Kl: 22:03   Kategori: One Direction   Kommentarer: 0

Jake og Harry, hemmelige tvillinger?


bare jeg som syntes dem ligner? haha..

Dato: 03.05.2012   Kl: 21:02   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

Niall med en norsk fan.


Heldig!

Dato: 03.05.2012   Kl: 20:59   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

Konkuransse!

Tenkte å lage en liten konkuransse. Vinneren blir kåret til bloggens største One Direction fan! woho, hvor kult er ikke det?

Alt du trenger å gjøre er og vite hvem sine øyer det er på bildet under, kommentere under, og den som har alle riktige først, vinner hele konkuranssen.

Så er du klar? Here we go!Så, ta fram konkuransse-instinktet og ja, ha det gøy!

 

SETT I GANG.

- Monica.

 

Dato: 03.05.2012   Kl: 17:35   Kategori: Historie - Min største hemmelighet   Kommentarer: 3

Don`t you know who I am?

DEL 1

 

Jeg hadde nettopp pakket det aller siste jeg skulle ha med meg til London. Jeg gledet meg sånn, å bo helt alene i london et år. Jeg skulle på utveksling lettere sagt jeg skulle gå på skole et år i London. Jeg hadde hatt et vanskelig valg når jeg skulle velge mellom London og Cheshire som er en by i England, men jeg endte opp med London siden det var det mest sentrale og jeg hadde mest lyst til å bo der. Jeg og familien min hadde hatt en jente som het Gemma her for et par år siden jeg hadde hatt jevnlig kontakt med hun, men det ble ikke så mye nå etter som hun var et par år eldre. Hun viste at jeg skulle flytte bortover og ville gjerne møte meg, men det var der problemet kom hun bodde i Cheshire mens jeg skulle fly rett inn til London vi hadde snakket litt fram og tilbake om hvordan vi skulle få til å møtes og endte med at hun skulle spørre broren om hun kunne sove over der slik at hun kunne møte meg på flyplassen og så hjelpe meg med å pakke ut å komme på plass i min nye leilighet. Klokken hadde akkurat blitt 10 jeg vurderte å se på en film, men siden flyet mitt gikk klokken syv måtte jeg opp i god tid siden jeg bodde ca tre kvarter unna flyplassen. Jeg bodde på et lite sted utenfor Oslo. Jeg viste mye om Gemma, men når det kom til familie ogsånt viste jeg vel egentlig bare at foreldrene var skilt og at moren hadde fått seg en ny samboer for ikke å glemme at hun hadde en lillebror jeg aldri hadde sett eller møtt noe som egentlig var litt rart, men jeg tenkte aldri overdet. Jeg så på klokken en siste gang etter at jeg la meg i sengen og sovnet.

 

Dagen etter kom moren min og vekket meg, vi hadde sendt ned det meste av møbler som jeg absolutt skulle ha med meg. Jeg skulle kjøpe resten siden jeg skulle være der ett år det var det som var planen, men om det gikk bra ville jeg gjerne ta mitt siste år der også om jeg trivdes og foreldrene mine godtok det. Noe de hadde sagt var greit. Jeg hoppet rett i dusjen, kledde på meg og gikk for å spise litt. Jeg fikk akkurat satt meg ned før faren min ropte at vi måtte dra. Jeg løp opp for å hente bagen min med alt som jeg skulle ha med på flyrturen inkludert mac´en og en film. Jeg hadde sovnet og brå våknet da pappa sankket til en mann med "sinna"stemmen sin, jeg spurte mamma stille hva det var fornoe som skjedde mens hun forklarte. Pappa rullet opp vinduet og satte kursen mot Sverige, jeg hadde blitt feil booket sånn at flyet mitt gikk ikke fra Oslo men Stockholm. Jeg hadde god tid siden de hadde lovet meg en plass på det nærmeste flyet når jeg hadde kommet frem. Det tok oss vel 4 timer med bil så jeg var ganske sliten av å bare sitte helt stille i bilen. Jeg ville jo ikke bruke opp strømmen på iphonen eller mac´en min før flyturen selvom den ikke var så lang, men det var kjedelig når du skulle dra alene.

Mamma og pappa jobbet mye så det at jeg skulle være borte fra huset et år ville de nok ikke merke sånn altfor mye av de ville kunne fokusere mer på jobben og min syke tante som hadde fått vite at hun hadde kreft to måneder før jeg dro. Moren min var helt knust når hun fikk vite det og gravde seg ned i arbeid mens pappa prøvede å hjelpe så godt han kunne. Han haddet etter hvert gitt opp så han gravde seg ned i jobben sin han også. Dette resulterte i at jeg ble sittende hjemme alene dag inn og dag ut i ferier og helger. Jeg var 17 år så siden jeg ikke kunne kjøre bil selv hadde de skaffet med en som kunne kjøre meg nesten når og hvor jeg ville, men jeg ville ikke bruke han. Familien min var ikke akkurat fattige og var kjent som de rikeste i Norge, noe som gjorde at jeg hadde det fineste huset og hyttene. Jeg tenkte aldri på alt dette siden jeg hadde vokst opp med det, men det hadde vært vanskelig når jeg ble 12-13 år jeg hadde det vanskelig med å finne ut hvem som var mine ekte venner og hvem som brukte meg for pengene familien min hadde. Jeg ble skuffet gang på gang i flere år til jeg bestemte meg for å ta et år borte fra Norge noe som føltes utrolig delig.

 

Vi var fremme og klokken var blitt 10 jeg var sulten. Pappa snakket med en dame i skranken på flyplassen hun hadde fått beskjeden var gardemoen om hvem jeg var og hvor jeg skulle hun printet ut biletten min. Jeg satte bagasjen min på båndet før den forsvant. Jeg smilte for meg selv et år alene du kan greie det Andrea. Jeg snudde meg mot mamma og pappa får å si hade de kunne ikke bli med lengre inn, det var nå det skjedde jeg skulle ikke se dem på 12 måneder ett år. Wow, jeg lurte på hvordan det ville bli, men gledet meg helt sykt.

 

Da jeg hadde sagt hade så jeg at mamma gråt mens pappa prøvde å trøste hun så godt han kunne jeg snudde meg og gikk på en stor mann som gikk etter noen som han "passet" på så det ut som jeg prøvde å komme meg forbi siden jeg var så sulten, men kom meg ingen steder før jeg hørte en masse jenter skrike og vinke. Jeg skjønte at det var en kjendis eller noe, men brydde meg vel egentlig ikke så mye om det jeg var sulten og ville ha mat.

 

tilbakemeldinger hadde vært fint :) 

Dato: 03.05.2012   Kl: 08:05   Kategori: Historie - Don't you know who I am?   Kommentarer: 1

Louis og Eleanors nye hund

Louis og Eleanor har fått seg hund! Den heter Pepper.

Dato: 02.05.2012   Kl: 19:01   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

Holly er ikke død..... Hah


Dette skrev exen til Niall for noen minutter siden...  Neivel, så var hun ikke død alikavell............


LLN..... (Laugh like Niall)

Dato: 02.05.2012   Kl: 18:13   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

Outfit switch!

Can One Direction only afford five outfits between them?
Bare jeg som måtte studere nøye? uvant å se dem gå med hverandes klær!

Dato: 02.05.2012   Kl: 17:09   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

Min største hemmelighet DEL 10

Jeg så på henne. Hva skulle jeg gjøre nå? Jeg sukket. «vell? Det er noe jeg har holdt hemmelig veldig lenge nå» mumlet jeg lavt, og nervøst. «Hva er det? Liker du ikke One Direction lenger?» spurte hun. Skulle jeg fortelle det? Ville hun bli sur? «Joda.. Men..» mumlet jeg. «La oss gå opp.» sa jeg og dyttet henne oppover trappen. «Jamen..» mumlet hun, men jeg bare dyttet henne oppover trappen. Jeg lukket døren etter meg når vi kom inn i rommet. «Jeg vet ikke om det er så lurt at jeg forteller dette til deg.» sa jeg og satte meg i sofaën oppe på soverommet hennes. Hun nikket. «Du skjønner.. grunnen til at jeg er så opptatt er..» sa jeg. Jeg så på henne. Jeg kunne bare ikke si det. Jeg kunne det ikke. Hun nikket igjen. «ja?» sa hun. Hun ventet. Livet mitt kom til å bli forandret på bare et par sekunder. «Det er fordi jeg er medlem i One Direction. Jeg er med dem hele tiden. Jeg er med på konserter, er backstage med dem og turnerer rundt med de.» mumlet jeg. Hun så på meg med store øyer. «Du tuller?» spurte hun. Jeg vet ikke om hun var sur eller overrasket. Jeg nikket. Jeg kunne ikke tro at jeg hadde fortalt det. «wow..» mumlet hun. Hun så ned. Det var da Niall ringte. Jeg fiklet opp telefonen. «Kan jeg ta denne? Det er Zayn. Zayn Malik?» mumlet jeg. «Ta på høyttaler» sa hun og så på meg. Hun ville nok høre om det virkelig var sant. Jeg kunne ikke tro det selv. Jeg nikket. Jeg svarte, og skrudde på. «Hei Zayn.» mumlet jeg. «Hei vennen! Er du med Christina? Er det så gøy som du håpet?» sa han. Jeg så på Christina, og smilte litt. Hun satt i sengen og måpte. Jeg forstod det. Det var ikke hver dag bestevenninnen din egentlig var bestevenn med guttene og medlem, i et av verdens mest populære boyband. «Jeg er med Christina ja.. Vel, det ble litt feil, merker jeg..» sa jeg bare. Jeg så ned. Jeg kunne kjenne Christina kikke på meg. «Alt bra? Jeg mener, det går fint, ikke sant? Du høres ikke glad ut.» mumlet han nervøst. «Jeg fortalte det.» sa jeg og så opp på Christina igjen. Jeg trakk på smilebåndet. «Fortalte du det? Akkurat som Louis sa? Hva skjer nå?» spurte han. Jeg kunne høre Louis juble i bakgrunnen. Jeg smilte litt for meg selv, da jeg hørte det. «Jeg måtte. Hun har kjøpt billetter til konserten i kveld. Jeg vet ikke hva som skjer nå..» mumlet jeg. Christina reiste seg fra sofaën, og gikk bort til soveromsvinduet. «Jeg kan ringe deg igjen.» mumlet jeg, og la på. «Christina?. Unnskyld.» sa jeg. Jeg gikk etter henne. «Jeg bare.. jeg kunne ikke fortelle det.» sa jeg. Hun sa ingenting. Hun var helt stum. Jeg sukket. «Jeg er verdens dårligste venn, jeg vet.» mumlet jeg. Jeg slapp posen med klær ned på gulvet. «Jeg kan gå vis du vil.» fortsettet jeg, tok posen opp igjen, og gikk mot døren. Hun snudde seg mot meg. Hun smilte. «Ikke gå!» sa hun fort.


_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dårlig innlegg, ja jeg vet. Sorry! Skal bli bedre. :-)

- Monica

 

 

Dato: 02.05.2012   Kl: 16:55   Kategori: Historie - Min største hemmelighet   Kommentarer: 2

Niall's ex døde av kreft... RIP

Niall Horan's ex-kjæreste døde av kreft mandag kveld. Hun hadde hatt kreft i noen år, og det tok brått og uventet slutt på livet hennes.

Engelske pressefolk sier at Niall har valgt å ikke kommentere saken, men at han har sett veldig lei seg ut de siste dagene....

Niall er foresten i Irland nå, med sin fantastiske familie. (:

 

- Monica

Dato: 02.05.2012   Kl: 15:42   Kategori: Niall   Kommentarer: 2

Niall ville farge håret svart!

Simon Cowell bans One Direction?s Niall Horan from dying his hair black
Som de fleste
tenåringer,  Niall Horan i One direction ville eksperimentere med utseendet hans nylig.
han bestemte å leke med sitt varemerke blondt hår ved å farge det en farge som regel foretrukket av goths- svart.
 Men det var ikke hans mamma som ikke godkjenne det nye farge-jobb idén, det var Simon Cowell.

Simon sier ... nei!
 
«Han tekstet til ham spørte om han kunne endre sin hårfarge," sier en kilde til The Sun.
 "Simon var rett tilbake på ham med et kort svar," No way! "."
 "Niall var desperat etter å kvitte seg med sitt blonde locks og prøver svart bare for et eksperiment, som masse normale tenåringer

Vi har en følelse Simon ville "hit the roof" hvis Niall hadde dukket opp for å arbeide med en splitter ny 'gjøre uten å spørre ham først.


-Hva ville du sagt viss Naill hadde kommet med svart hår?

Dato: 02.05.2012   Kl: 07:58   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 1

One direction kommer kanskje i Juli!

Får håpe dette er sant! :)

Dato: 02.05.2012   Kl: 00:44   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 0

He's a mummy's boy


Harry Styles kan være en internasjonal pop sjarmør - for ikke å nevne at han er damenes mann - men hans mor forteller heat magazine at han forsatt er hennes lille gutt

"Jeg bekymrer meg over Harry, som enhver mor ville gjort," sier Harry's Mamma Anne Cox til heat. "men langt har det vært utrolig hvordan han har tatt det hele på strak arm og forble jordnær. Jeg vet jeg er ensidig, men han er virkelig en nydelig gutt, bare en normal 18 år gammel gutt, som gjør unormale ting i øyeblikket. "

"
Han er en mammas gutt," avslører Anne. "Noen ganger ringer han meg opp til fem ganger om dagen. Når det er tidsforskjell, pleier han å tekste og si: «Jeg elsker deg, mamma" eller "jeg savner deg". Han er fremdeles min lille gutt!

Anne avslører også at Harry fremdeles gir henne masse klemmer og kysser når han kommer hjem fra å være på turné med One Direction.

"Han gir de beste klemmer noensinne," skryter Anne stolt. "Jeg elsker å klemme han og kysse han når han kommer hjem. Han er en veldig omsorgsfull og herlig fyr - være i gruppen er det beste som kunne ha skjedd med han, fordi Harry ville ikke nyte å være ute på veien på egen hånd ".

Som for Harrys kompliserte kjærlighetsliv, sier Anne at aldersforskjellen mellom han og hans ex Caroline Flack ikke var viktig, og hun forklarer også at han ikke planer om å binde seg ned i øyeblikket.

"Jeg har møtt Caroline Flack, men jeg ønsker ikke å så inn på dem to" sier hun. "Det er over nå og jeg har aldri egentlig tenkt på aldersforskjellen. Jeg hadde også aldersforskjell med Harrys pappa [hun er 44, han 54] så jeg antar det er der han så. Jeg tror ikke det er veldig viktig, for å være ærlig. "

"Han vil finne en fin kjæreste når han er klar," regner hun med. "Han er veldig følsom og ikke en Jack the Lad. I øyeblikket ønsker han ikke å binde seg. Han hadde en eller to kjærtster da han var yngre, men ingen helt spesiell"
 
"Jeg vil gjerne at Harry skal ha en familie en dag, og han ville elsket det også. Han ville vært en fantastisk pappa. "
 

Kilde her. 

Dato: 01.05.2012   Kl: 23:55   Kategori: Nyheter.   Kommentarer: 1

TT - 01.05.2012

TT rundt kl 16.30 i dag.

Dato: 01.05.2012   Kl: 18:43   Kategori: TT   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  Alder, Sted

  Her kan du skrive litt generell info om deg selv.


  ADD SOM VENN
  Her kan du skrive de forskjellige måtene du kan bli kontaktet på utenom bloggen.

  For eksempel e-postadressen din: mail@mail.no.
hits